Hirdetés

Megújult névvel, szervezeti struktúrával és misszióval folytatja munkáját a hazai fenntartható építészet vezető cégcsoportja.

A hazai fenntartható építészet több mint harmincéves múlttal rendelkező vezető cégcsoportja megújult névvel, szervezeti struktúrával és misszióval folytatja munkáját.

A Paulinyi & Partners építészeti cégcsoport az elmúlt három évtizedben folyamatos fejlődésen és növekedésen ment keresztül, amelynek köszönhetően mára több mint négyezer sikeres építészeti projekten van túl. A tervező cégcsoport Budapesten és országosan is több kiemelt épületen dolgozik mind a magán-, mind a közszférában.

Az iroda tervezői portfóliójához kapcsolódik a „Legjobb európai szabadidős építészet” díjas és a kontinens legnagyobb biodómját magába foglaló Pannon Park, a több nemzetközi és magyar fenntarthatósági díjat nyert Nordic Light irodaház, valamint a BREEAM környezettudatos épületminősítő rendszer alapján készülő Etele Plaza is. A tervezőiroda fenntartható és jövőtudatos építészeti megoldásait többszörös FIABCI, International Property Awards, CIJ Awards, Év Irodája díjjal, Budapest Építészeti Nívódíjával, illetve az International Hotel Awards díjjal tüntették ki.

A 2019. július 31-től Paulinyi & Partners néven működő mérnöki cégcsoport új szervezeti egységben tömörül, mely a vezérigazgatóra, annak helyetteseire, illetve a projektigazgatók rendszerére épül. A partneri együttműködésen alapuló cégcsoport vezérigazgatója és helyettesei: Dr. Paulinyi Gergely elnök-vezérigazgató, Tákos Tamás operatív vezérigazgató-helyettes és Köteles-Bíró Enikő gazdasági vezérigazgató-helyettes. A projektigazgatóságot három szakmai vezető jegyzi: Fábián László alapító partner és projektigazgató építész, Vámossy István alapító partner, projektigazgató építész és Burián Gergő projektigazgató építész. A projektigazgatók mellett a projektvezető építészek, valamint a cégcsoport teljes közössége fontos szereplői a tervezési folyamatnak.

A közel 60 fős Paulinyi & Partners cégcsoport vezetője, Dr. Paulinyi Gergely kiemelte, hogy

„a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a kollégák közötti együttműködés és oktatás támogatására, hiszen a partnerség nem kizárólag megrendelőinknek szól, hanem cégen belül is az egyik legfontosabb értékünk”.

Erre a gondolatra épül a cégcsoport új missziója is: „Fenntarthatóság, partnerség, tapasztalat – a ma építészeitől a holnap generációinak.”

A megújult arculatot tükrözi a Paulinyi & Partners weboldala is, melyen keresztül folyamatosan követhetők a beruházásokkal kapcsolatos legfrissebb hírek és az iparági aktualitások. A cégcsoport víziója is a fenti értékhez kapcsolódik: A Paulinyi & Partners célja, hogy 2025-re Magyarország és a régió egyik legstabilabb és leginnovatívabb tervezőirodájává váljon, amelyet maximális partneri együttműködéssel és a fenntartható fejlődésért való elkötelezett munkával valósít meg.

Sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

„Az ingatlanpiac olyan, mint egy nagy turkáló”

„Az ingatlanpiac olyan, mint egy nagy turkáló”

Nagy Csaba, az Archikon építésziroda vezető tervezője a Beszélő építészet podcast vendége.

Feléled a Cukorgyár

Feléled a Cukorgyár

A CHYBIK + KRISTOF és a SKANSKA fenntartható városfejlesztési projektje Prágában.

Hirdetés