Franciaországtól a Balatonon át a Dunáig

A Design Workshop a Rómaiért műhely online programja a Római parti fejlesztések kapcsán

A Design Workshop a Rómaiért műhely június 16-án, szerdán online előadást szervez, amin dr. Csemez Attila prof. emeritus, valamint Guba Sándor, Hámori Péter, Nardai Sarolta és Kálna Dávid építészek osztják meg gondolataikat, és várják a közönség reakcióit.

ELŐADÁSOK

A Római-tájörökség - Dr. Csemez Attila prof. emeritus

Vízparti fejlesztések építészeti programalkotása - Guba Sándor, Hámori Péter, Nardai Sarolta, Kálna Dávid építészek

Időpont:2021. június 16. szerda 18:00 - 20:00 között 

A Design Workshop a Rómaiért Műhely által szervezett DWSR SZERDA sorozat keretében a Római-partot érintő időszerű kérdések kerülnek elő, segítve a folyamatok jó irányba haladását. Az online fórumbeszélgetésben azt járják körbe, hogy milyen kompromisszumokkal lehet/érdemes a szükséges, mai igényszintet kielégítő szolgáltatásokat elhelyezni a vízparton egy sokkal természetközelibb állapotába visszalépve? Az építészek különdíjas tervein keresztül arra kaphatunk választ: helyes-e az az építészeti programalkotás, amely egy eleve lerombolt táji környezetet kíván tovább sűríteni emberi beavatkozásokkal? 

Az esemény ingyenes, a szervezők előzetes jelentkezést kérnek e-mailben (designworkshop.romai@gmail.com). A visszaigazolás tartalmazza a Zoom belépés módját. A Facebook-eseményhez itt lehet csatlakozni. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Agora a lakótelepen

Agora a lakótelepen

Piac és közösségi tér Békásmegyeren, II. ütem.

Visszahúzódó építészet az Égei-tenger partján

Visszahúzódó építészet az Égei-tenger partján

NCaved: a görög Mold Architects projektje.

Hirdetés