Hirdetés

A MÉSZ 2021-es pályázatának határideje november 20.

A Magyar Építőművészek Szövetsége országos, nyilvános pályázatot hirdet Magyarország fiatal építészei és tájépítészei részére. Az f_f_f 2021. Reischl Gábornak, a MÉSZ néhai elnökének, kezdeményezésére 2006-ban elindított pályázat és vándorkiállítás folytatása.

A pályázaton részt vehet Magyarország valamennyi már diplomázott, de a negyvenedik életévet még el nem ért építésze, építőművésze és tájépítésze, aki regisztrálta magát a pályázat honlapján az online pályázatkezelő felületen. A pályázó – személy vagy alkotóközösség – a regisztrációval és a pályázat benyújtásával hozzájárul pályázata nyilvános bemutatásához.

A pályázó névvel, postai és email címmel, telefonszámmal regisztrálhat a pályázati felületen. Az online regisztráció a pályázat meghirdetésétől a leadási határidőig elérhető. A bejelentkezéshez szükséges azonosítót és a jelszót, a regisztrációt megerősítő e-mail tartalmazza. A regisztráció után tudja a pályázó letölteni a pályázat kezelő felületről a pályázati kiíráshoz kapcsolódó adatlapot és a mintatablót.

A pályaműveket – a regisztráció után kapott azonosítóval és jelszóval belépve – a pályázatkezelő felületre kell feltölteni. Amennyiben a regisztrációval és a feltöltéssel kapcsolatban technikai problémák adódnának úgy a puskas@memorycomputer.hu email címen lehet technikai segítséget kérni.

 

 

Beadási határidő: 2021. november 20.
Bírálat vége: 2021. november 30.
Eredményhirdetés, pályázatokat bemutató kiállítás: 2022. január 11. (kedd). A nyilvános eredményhirdetés végleges helyszínéről és időpontjáról a MÉSZ honlapján és a pályázati felületen ad tájékoztatást.

 

Díjazás

A Magyar Építőművészek Szövetsége honlapján a bírálat során kiválasztott nyertes pályázatokat a bírálatot követően közzéteszi, azokból kiállítási anyagot és katalógust készít, a vándorkiállítást a magyar egyetemi városokban bemutatja. A kiválasztott pályázószemélyeket, illetve alkotóközösség tagjait, kérelmükre a Magyar Építőművészek Szövetsége az Alapszabálya szerint tagjai sorába felveszi.

 

A Bíráló Bizottság

Anthony J. Gall építész, Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar dékán
Kovács Csaba építész a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Építészeti Intézet igazgatója, a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének tagja
Nagy Csaba építész, a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének tagja
Batizi-Pócsi Péter építész az f_f_f 2017 pályázat egyik nyertese
Soltész Noémi építész, az f_f_f 2019 pályázat egyik nyertese
Titkár: Borsos András építész

 

További információ a pályázat honlapján található!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Építészet és turisztika találkozásai

Építészet és turisztika találkozásai

Online kiállítás a MÉSZ szervezésében.

Lézerszkenneres felmérés készül a Villamos Teherelosztóról

Lézerszkenneres felmérés készül a Villamos Teherelosztóról

Röntgen vizualizáció az épület szerkezeti vázáról.

Állásfoglalás és petíció a Villamos Teherelosztóról

Állásfoglalás és petíció a Villamos Teherelosztóról

A MÉSZ aggódva, de nem csak passzívan figyeli az épület sorsát.

Hirdetés