Hirdetés

A pályázat benyújtási határideje október 2.

A Hello Wood építésziroda a Magyar Építőművészek Szövetségével közreműködésben meghirdeti az első Hello Wood Diplomadíjat, amelynek célja a fenntartható építészeti gyakorlatokat központba helyező és társadalmi üzenetet hordozó, kiemelkedő diplomamunkák elismerése.


A 2010-ben alapított, nemzetközileg elismert Hello Wood stúdiónak alapvető célkitűzése, hogy fenntartható, ökológiailag tudatos és társadalmilag érzékeny építészeti alkotásokat hozzon létre, amelyek a funkcionalitás és az innovativitás szem előtt tartásával teremtenek új kategóriát az építészetben. A stúdió a kezdetektől fontos küldetésének tartja a fiatal építészgeneráció támogatását edukációs programján keresztül. 

A Hello Wood Diplomadíj pályázaton azok a sikeresen végzett építész(mérnökök) vehetnek részt, akik 2019 után MSC/MA diplomát szereztek Magyarországon – vagy külföldi egyetemen végzett magyar állampolgárok
 


A benyújtott diplomamunkák értékelésének fő szempontjai a terv fenntarthatósági vonatkozásai, illetve a megfogalmazott társadalmi üzenet. Kizárólag Msc és MA szintű diplomamunkának készült építész tervek nyújthatók be a pályázatra prezentáció és/vagy tabló formájában.

A Hello Wood Diplomadíjat elnyerő pályázat 150.000 Ft-os pénzdíjazásban részesül, illetve alkotója meghívást nyer a 2023-as, nemzetközi Builder Summit összművészeti alkotótáborra és fesztiválra. A pályázati anyagok elektronikus úton nyújthatók be erre a linkre kattintva, az adatlap kitöltésével együtt – maximum 10 darab fájl, egyenként maximum 10 MB-os fájl tölthető fel. 

A pályázat benyújtási határideje október 2., vasárnap éjfél. A díjátadóval összekötött eredményhirdetésre 2022. október 20-án kerül sor.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a hellowood@hellowood.eu email címre küldhetik az érdeklődők.

 

Forrás: Hello Wood

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A semmi mindig valami | Fülszöveg by Hello Wood

A semmi mindig valami | Fülszöveg by Hello Wood

Németh Rebeka, a Hello Wood junior projektmenedzserének könyvajánlója

Közeledik a Fiatalok Feketén Fehéren pályázat nyilvános zsűrizése

Közeledik a Fiatalok Feketén Fehéren pályázat nyilvános zsűrizése

Most te is tehetsz az építészetért

Egy emberarcú élet lehetőségei | Fülszöveg by Hello Wood

Egy emberarcú élet lehetőségei | Fülszöveg by Hello Wood

Gyertyános Zoltán senior architect könyvajánlója

Hirdetés