Megnyílt Zsólyomi Norbert fotóművész „UnSeen” című kiállítása a Clark Adam téren.

A Lánchíd budai hídfőjénél magasodó Hotel Clark és az épület földszintjén található Leo Bistro a kortárs képzőművészet rajongóit szólítja meg első közös programsorozatával, az Art Cornerrel. A tavaly novemberben indult koprodukció második állomása a fotó-, és a szépségideált fürkésző képzőművészeti alkotások szerelmeseihez szól, Zsólyomi Norbert „UnSeen” című kiállításán keresztül.„A tavalyi nagy sikert aratott Nagy Boglárka – Bon Voyage! című kiállításunk után a fotóművészet felé vettük az irányt. Zsólyomi Norbert képei, alkotói gazdagsága és színes személyisége egyöntetűen vett le minket a lábunkról, így könnyedén született meg a választás az Art Corner második állomásának főszereplőjére” – mesélték a szervezők. „A hab a tortán már csak Norbert reakciója volt, aki az első percben elárulta nekünk; kizárólag eddig nem látott alkotásokkal készül majd a márciusi megnyitóra” – tették hozzá.

Zsólyomi Norbert fotóival nap mint nap találkozhatunk a legkiemelkedőbb magyar divatmagazinok címlapjain, divat-összeállításaiban, de tény, hogy kevés olyan munkáját ismerhetjük, ahol „nincs megrendelő”. Az „UnSeen” kiállításon ezzel szemben csak olyan alkotásokkal találkozhatunk, amelyek Norbert saját, külső befolyásoktól mentes művészi ars poeticáját közvetítik.
 

„A munkáim során mindig a szépet keresem mindenben és mindenkiben. A kiállítás képeivel is arra törekszem, hogy a feldolgozott témákban megtaláljam az általam szépnek vélt aspektusokat. Kizárólag új fotókkal készülök, illetve látható lesz néhány festményem és mixed media alkotás is, melyben a fotó és a festmény fúziójával kísérletezem” – mondta el Zsólyomi.

Az Art Corner második tárlatára, Zsólyomi Norbert „UnSeen” című kiállítására –, amely a Budapest Photo Festival hivatalos programjai közé is bekerült – a Hotel Clark várja az érdeklődőket a Leo Bistro étteremben 2022. május 31-ig, ahol a művek megvásárlására is van lehetőség.
 

 

Zsólyomi Norbert | Web | Facebook | Instagram
Hotel Clark Budapest | Web | Facebook | Instagram
Leo Bistro | Facebook | Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Fajó János ellipszisei

Fajó János ellipszisei

Fajó János ellipsziseivel találkozhatunk a Clark Ádám téren.

A mindenség körforgása | Leo Rooftop

A mindenség körforgása | Leo Rooftop

Megérkezett a Zodiákus koktélkollekció.

Zsólyomi „fotófestményei” a Leo Bistróban

Zsólyomi „fotófestményei” a Leo Bistróban

Megnyílt Zsólyomi Norbert fotóművész „UnSeen” című kiállítása a Clark Adam téren.

Hirdetés