Idén egyetlen több tervezőt tömörítő stúdióként az YLKA design studio kapott lehetőséget a bemutatkozásra. 

Hirdetés

Szeptember végén kezdetét veszi Budapest legmeghatározóbb design eseménye, a Design Hét, melynek keretén belül bemutatkoznak Magyarország kiemelkedő alkotói.

Idén egyetlen több tervezőt tömörítő stúdióként az YLKA design studio kapott lehetőséget a bemutatkozásra. Hatalmas megtiszteltetés ez számunkra így igyekeztünk megfelelően színes és érdekes programokkal készülni.Nem csak a studió alkotóinak életébe leshettek be a nyílt napunkon, hanem vendégtervezőt is bemutatunk nektek a szlovák Zuzana Serbák cipőmárka megálmodóját. Kiegészített csapatunkkal pedig egy izgalmas kerekasztal beszélgetést is meghallgathattok. Milyen a design élet Prágában? Hol könnyebb érvényesülni? Milyen nehézségekkel néznek szembe a tervezők itthon és határon túl.

Az egész hetet pedig egy izgalmas divatbemutatóval kezdjük, ahol az EL1 Egyesület táncosai lépnek a modellek szerepébe, életre keltve ezzel az általunk tervezett ruhákat.

Hiába vagyunk az egyik legnagyobb lakás stúdió Budapesten, de a férőhelyek száma nálunk is limitált, ezért kérjük minden programunkra regisztrálj előzetesen!
 
Regisztráció

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

MAGYAR FORMATERVEZÉSI DÍJ 2016

MAGYAR FORMATERVEZÉSI DÍJ 2016

Átadták az idei Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat.

MAGYAR DESIGN Részben és egészben

MAGYAR DESIGN Részben és egészben

Két, tavaszi MAGYAR DESIGN tárlat között, előszőr a Design Héten bepillantás a legújabb, készülő magyar designbútorok anatómiájába.

A MOME bemutatja: Archistructure 2.0

A MOME bemutatja: Archistructure 2.0

Kiállítás és szimpózium a FUGÁ-ban a Design Hét Budapest 2016 keretében. 

Hirdetés