Hirdetés

Idén egyetlen több tervezőt tömörítő stúdióként az YLKA design studio kapott lehetőséget a bemutatkozásra. 

Szeptember végén kezdetét veszi Budapest legmeghatározóbb design eseménye, a Design Hét, melynek keretén belül bemutatkoznak Magyarország kiemelkedő alkotói.

Idén egyetlen több tervezőt tömörítő stúdióként az YLKA design studio kapott lehetőséget a bemutatkozásra. Hatalmas megtiszteltetés ez számunkra így igyekeztünk megfelelően színes és érdekes programokkal készülni.Nem csak a studió alkotóinak életébe leshettek be a nyílt napunkon, hanem vendégtervezőt is bemutatunk nektek a szlovák Zuzana Serbák cipőmárka megálmodóját. Kiegészített csapatunkkal pedig egy izgalmas kerekasztal beszélgetést is meghallgathattok. Milyen a design élet Prágában? Hol könnyebb érvényesülni? Milyen nehézségekkel néznek szembe a tervezők itthon és határon túl.

Az egész hetet pedig egy izgalmas divatbemutatóval kezdjük, ahol az EL1 Egyesület táncosai lépnek a modellek szerepébe, életre keltve ezzel az általunk tervezett ruhákat.

Hiába vagyunk az egyik legnagyobb lakás stúdió Budapesten, de a férőhelyek száma nálunk is limitált, ezért kérjük minden programunkra regisztrálj előzetesen!
 
Regisztráció

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ablak a Bartókra – négynapos helytörténeti, kulturális fesztivál magyar és külföldi művészekkel

Ablak a Bartókra – négynapos helytörténeti, kulturális fesztivál magyar és külföldi művészekkel

Táncosok performanszai, interaktív homlokzatvetítések, tárlatok, műtermi kalandozások és városi játékok várják az érdeklődőket a Bartók-negyed alkotó- és kiállítótereiben.

A hétvége egyértelműen a Bauhausról fog szólni

A hétvége egyértelműen a Bauhausról fog szólni

Május 4. és 5. között a százéves Bauhaus az idei Budapest100 fő témája, de a Magyar Nemzeti Galériában is a jubileum köré szervezik a szombati programokat. 

BAUHAUS99 programok és hagyományteremtő ünnepség

BAUHAUS99 programok és hagyományteremtő ünnepség

A budapesti Napraforgó utcai mintalakótelep átadásról megemlékezve és a jövőre aktuális Bauhaus100 évforduló előfutáraként, a 2017-ben megalakult Napraforgó utcai Bauhaus Egyesület BAUHAUS99 néven hagyományteremtő programsorozatot szervez. 
Hirdetés