Hirdetés

Megújult a brandguide.hu.

A teljesen újratervezett és új technológia alapokra helyezett weboldal egy helyre integrálja a brandguide korábban elszórtan elérhető funkcióit, ezzel erősítve online jelenlétét és a fejlődni kívánó designerek közösségét.

 Ennek szellemében a design szótárt a brandpedia-t, az online kurzusok platformját az academy-t, valamint a tartalmi oldalakat mind újra strukturálták és új funkciókkal kibővítve integrálták a központi brandguide.hu oldalba. Sőt, a fejlesztés nem áll meg: hamarosan elindul a saját kurzus oldal és a webshop funkció is.

„A teljes redesign annak szellemében történt, hogy a brandguiderek egy helyen megtaláljanak minden olyan hasznos szakmai tartalmat, amely segíti a fejlődésüket” – árulta el a redesign koncepcióját Serfőző Péter a zwoelf digital CEO-ja és a brandguide alapítója. „A brandguide szolgenje ugyanis a »Tudás. Közösség.«” – tette hozzá.

 Serfőző Péter a zwoelf digital CEO-ja és a brandguide alapítója


YELLOW – A designerek mikroközössége

A megújult weboldal részeként bemutatkozó brandguide YELLOW a közösségépítést tűzte ki célul. Fő missziója a designer közösség online és offline összefogása: állandó, heti szinten jelentkező online programok és időszakos személyes találkozók mellett része az új YELLOW online mikroközösségi platform (web és iOS app) is. 

A YELLOW Platform része továbbá egy folyamatosan bővülő tudástár is. A tematikusan felépített szakmai szekciók pedig helyet biztosítanak a folyamatos és minőségi szakmai beszélgetéseknek is.
 


 

 

Brandguide | Web | Facebook | Instagram
YELLOW | Web

 

 

Forrás: közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Új stratégiai eszköz (nem csak) kreatívoknak

Új stratégiai eszköz (nem csak) kreatívoknak

Az eddigi legkomplexebb magyar nyelvű branding tananyag

 Új mikroközösségi oldal designerek számára

Új mikroközösségi oldal designerek számára

Megújult a brandguide.hu.

Hirdetés