A különleges felületű és formájú ékszereiről ismert Eva Remenyi első home kollekciójában, a HERITAGE-ben otthonunk elfeledett ékei elevenednek meg. 

Az elmúlt időszak bezártságában mindenki megtapasztalhatta, milyen fontos az otthonunkban eltöltött minőségi idő és az is, mennyire meghatározó, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe, melyek erőt adhatnak a mindennapokban. Íme Eva Remenyi első home kollekciója, a HERITAGE – ezek az egyedi darabok egészen biztosan anyáról lányra és fiúra szállnak majd.

A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan további darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben. 

A selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robosztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői, melyek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak és melyeket egyszer, mint családi örökséget tovább adhatunk unokáinknak. 

Egy különös jelentéssel bíró darab is helyet kapott a kollekcióban, a „Kapaszkodó”. Egy tárgy, amely arra emlékeztet bennünket, hogy a nehezebb napokon is megtaláljuk a kiutat, a saját kapaszkodónkat. Ha kell, merjünk segítséget kérni, merjük felvállalni a gyengeségeinket és ne akarjunk mást mutatni, mint ami van. 

A gyertya-, szalvéta- és képtartókat, valamint levélvágó kést is magában foglaló HERITAGE kollekció minden egyes darabja kézzel készült – egyszeri és megismételhetetlen.

 

Eva Remenyi | Web | Instagram | Facebook
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kortárs művészeti hetek a Balatonnál

Kortárs művészeti hetek a Balatonnál

Képzőművészet, szobrászat és fotográfia áll az idei Garten Balaton középpontjában.

Lassuljunk gyorsabban

Lassuljunk gyorsabban

Szubjektív válogatás a Ludwig múzeum nemrég nyílt Lassú élet-radikális hétköznapok című kiállításáról

Rezidenciaprogram hat képzőművész számára

Rezidenciaprogram hat képzőművész számára

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával

Hirdetés