A Caracalla Fürdőszoba Stúdió és a LAUFEN CZ s.r.o. formatervezési pályázatot hirdet fiatal tehetségek számára.

A Caracalla Fürdőszoba Stúdió és a LAUFEN CZ s.r.o. formatervezési pályázatot hirdet fiatal tehetségek számára. Közös célunk, hogy támogassuk a következő generáció újszerű látásmódjának kibontakozását, és megjelenési lehetőséget biztosítsunk ennek bemutatására.

Az elmúlt években a fürdőszoba a lakás egyik központi helyiségévé vált. Többé már nem csak egy funkcionális tér, hanem a testi-lelki felfrissülés és kikapcsolódás fontos helyszíne. A pályázat tárgya egy olyan szaniter és a hozzá szervesen kapcsolódó bútor (tároló) megtervezése, mely a lakás főbb helyiségeivel (nappali, háló) egyenrangú státuszba emeli a fürdőszobát, melyben megjelenik.A pályázókat arra kérjük, hogy mutassák be egy mosdó (anyaga: porcelán) és az ehhez tervezett tároló tervét, mely ötvözi a funkcionalitást az egyedi designnal.

A pályázatban minden szakirányú (művészeti, formatervezői, építész, belsőépítész) felsőoktatási intézményben tanuló diák részt vehet. Pályázat egyénileg és csoportosan is benyújtható. Egy pályázó maximum 3 pályamunkát nyújthat be.Pályázni csak olyan saját, egyedi tervvel lehet, amely más személy szerzői, illetve iparjogvédelmi jogát nem sérti. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen, a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díj átadását követően válik ismertté, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázat beküldésével a pályázó beleegyezik a pályamű nyilvánosság előtti bemutatásába. A beadott terveket és azok anyagait a későbbiekben,
térben és időben történő korlátozás nélkül a pályázat kiírója a nyilvánosság előtt bemutathatja. Amennyiben a kiíró valamely pályázatot megvalósításra érdemesnek találja és a termék megvalósítását, forgalmazását kezdeményezi, abban az esetben pályázóval külön megállapodást köt. 

A pályázat egyfordulós. A benyújtásra kerülő pályamű bármilyen technikával, szoftverrel, kézi rajzzal, modellel készülhet. A pályázatot elektronikus formátumban, 5 MB-ot nem meghaladó méretben, PDF formátumban, a palyazat@caracalla.hu e-mail címre kell elküldeni. Amennyiben a pályázathoz makett/modell is készült, arról kérjük a pályázati anyaghoz fotót csatolni. A pályázathoz kérünk csatolni egy JPG formátumú összefoglaló
képet, montázst (maximum 1 MB méretben), melyen szerepel a pályázó neve és a pályamű rövid bemutatása, látványterve (ez az összefoglaló kerül bemutatásra a közönségszavazáson, illetve ez a kép kerül kiállításra a 2016. évi Caracalla Design Days rendezvényen).

A pályázatok leadásának határideje: 2015. november 30.

A pályázat tartalma

A pályázó neve, e-mail címe, telefonszáma, valamint annak a felsőoktatási intézménynek a megnevezése, melyben tanulói státusza áll fenn.
A tervezett tárgy, koncepció leírása (max. 1500 karakter).
Vázlatterv, látványterv
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Les a lombok között

Les a lombok között

A VELUX „Építs a fényre” tervpályázat nyertes pályamunkája

Módosult a Tájépítészeti Nívódíj pályázati időszaka

Módosult a Tájépítészeti Nívódíj pályázati időszaka

Szeptember 23-ig tölthetők fel online a pályamunkák.

DECODE pályázat negyedszer is

DECODE pályázat negyedszer is

Idén először egy egyedi tervezésű díjtárgy, Zalavári Fruzsina alkotása is jár fődíj mellé.

Hirdetés