Tengerészélet

Nemzetközi útra lép a VanDutch hajódesigner márka.

A VanDutch vállalathoz 2020-ban jutott hozzá a hajótervezésben nagy tapasztalattal bíró Cantiere del Pardo. A jellegzetes identitással rendelkező márka Saint-Tropez-i központja után a Garda-tavon, Monigában létesített újabb székhelyet. Ráadásul a jövőben további két képviselettel is jelentkeznek majd a Baleár-szigeteken és Miamiban. Közben pedig piacra került legújabb hajójuk, a VD 56, valamint megújítják teljes termékpalettájukat is.

 

 

Racionális és éles képet ad a kompromisszumok nélküli tengerészéletről a sajátosan minimalista és letisztult vonalvezetésű VanDutch. Dinamikus és merész arculata mellé mindegyik lokáció tökéletes opció. A vállalat központjai különleges szolgáltatásokat nyújtanak, és erős közösségi hálót jelentenek a VanDutch tulajdonosoknak, továbbá a számukra rendezett partik, prémium rendezvények és exkluzív események helyszínéül is szolgálnak.

 

 

A hajók általános jellemzője, hogy míg méretük változó, alakjuk és funkciójuk állandó maradhat, azonban minden egyes darab szorosan kapcsolódik a designjáról, eleganciájáról és stílusáról jól ismert olasz helyszínekhez. Ez egy olyan kombináció, ami kiemeli a márka identitását, és egyben megcélozza a luxusra vágyó, elit közönségét is. 

 

 

A VanDutch 56-ot az egyedülálló velencei lagúnában mutatták be. A hajó áramló, íves és lekerekített formái szembeötlő összjátékban vannak Arsenale vonalaival, valamint Burano élénk színvilágával. A brand központjai közül elsőként a franciát adták át Saint Tropez tarkabarka házakkal és strandokkal körülvett, régi kikötőjében.

 

 

Pár héttel ezután nyitották meg a Garda-tavi helyszínt Moniga elragadó és jól felszerelt hajóállomásán. Itt a képviselet megnyitásakor egy emlékezetes túrán VanDutch 32 és 40-es típusok járták be a tó jellegzetes, lenyűgöző útvonalait. Hamarosan felavatják a másik két székhelyet is. A VanDutch Balearics Center a Földközi-tenger két jól ismert szigetén, Ibizán és Mallorcán található, míg az USA-ban Miami ad majd otthont a márka központjának.

 

 

Minden egyes VanDutch központ elegáns, barátságos, luxus felszereltségű helyszín, ahol charter szolgáltatásokkal, exkluzív eseményekkel várják a VanDutch világban élőket, valamint ideálisak azok számára is, akik alaposabban megismernék ezt a minimalista, egyszerűségében is látványos, tengerészéletre csábító márkát.

 

VanDutch | Web | Facebook Instagram

 

 

Forrás: Interni Magazine

 

 

További képek a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Díjnyertes építészek tervezték át a Telenor flagship store-ját

Díjnyertes építészek tervezték át a Telenor flagship store-ját

Az Astoriánál lévő bolt már közösségi irodaként is működik.

Hamarosan vízre száll Csehország első, 3D nyomtatással készült lakóháza

Hamarosan vízre száll Csehország első, 3D nyomtatással készült lakóháza

Az épületet egy nyomtatókarral ellátott robot készíti.

Agyaggal és földdel az idő láthatóvá tételéért

Agyaggal és földdel az idő láthatóvá tételéért

Nagy-György Ágnes diplomamunkája rávilágít arra, hogy a természet körforgását semmi esetben sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Hirdetés