Sonos - Liverpool FC együttműködés a kiváló hangzású fociélményért.

Az idénykezdet előtt a Sonos partnerségre lépett a Liverpool futballklubbal, hogy tovább tökéletesítse a világ egyik legjobb hangulatú stadionja, az Anfield atmoszféráját. 

A Sonos a szenvedélyének tekinti az életünket megváltoztató hangzást, és olyan termékeket és audio tartalmakat kínál, amelyek felturbózzák a játékot, és a szurkolókat a szeretett sportág – és a csapat – ritmusára hangolják. Ez a Sonos első együttműködése egy csapatsportággal, és a partnerség is azzal a céllal született, hogy a márka által nyújtott élményekkel egyszerűbbé és örömtelibbé tegyék a zenehallgatást, otthon és attól távol egyaránt.

„Az élménydús hangzás átadása mindig is a sport elengedhetetlen része volt - minden játékba energiát visz, legyen szó a játékosok által a meccsre hangolódás közben hallgatott zenéről, a szurkolók vibráló éljenzéséről a lelátón, vagy a stadionhangulat biztosításáról az otthonokban – mondta Pete Pedersen, a Sonos marketingért felelős alelnöke. – Olyan csapatot (és szurkolótábort) kerestünk, amely osztozik a tökéletes hangzás iránti szenvedélyünkben. Az Anfield vibráló légkörének és a város mélyen gyökerező zenei örökségének köszönhetően a Liverpool FC tökéletes partner lett."

Csere: beszáll a Sonos

A több éves együttműködés részeként a Sonos magával ragadó hangélményt teremt a stadion falai között, amelynek során elsősorban a belső lounge-ra és a játékosok által használt területekre, valamint az AXA Training Centre-re, a klub edzőbázisára összpontosítanak.

„A Liverpool és a Sonos között egyértelmű az összhang, mindkettőnknek nagy szenvedélye az élményeink hangjának továbbítása" - nyilatkozta Matt Scammell, a Liverpool Futballklub kereskedelmi igazgatója. „A hangzás az, ami az Anfieldet olyan különleges hellyé teszi. Amikor a szurkolóink felsorakoznak a csapat mögött, szinte 12. játékosként a meccs menetét megváltoztató hangulatot teremtenek, és alig várjuk, hogy ezt az érzést ebben a szezonban is megtapasztaljuk. Nagyon készülünk már a Sonos-szal való együttműködésre, hogy szurkolóinknak világszerte továbbítsuk az Anfield hangjait."

Mivel Liverpool városa ikonikus művészek szülőhelye és híres zenei események központja, nem csoda, hogy a világ leghangosabb futballszurkolóit is itt találjuk. Több millió szurkolójának köszönhetően a Liverpool FC hangja jóval a stadion falain kívül is hallatszik, számtalan városban felcsendül, és világszerte összeköti a rajongókat. A Liverpool hivatalos szurkolói klubjaival szorosan együttműködve a Sonos elhozza hozzájuk az Anfield stadionbeli hangzását. A Sonos a házimozizáshoz ajánlott termékeinek erejével a stadion energiákkal teli, egyedülálló hangulatát az otthonokban is megteremti.
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szurkolás még sosem hangzott ilyen jól

Szurkolás még sosem hangzott ilyen jól

Sonos - Liverpool FC együttműködés a kiváló hangzású fociélményért.

Liverpool elvesztette világörökségi státuszát

Liverpool elvesztette világörökségi státuszát

A történelmi tengeri kereskedelmi városrészének látképében visszafordíthatatlan károkat okozó beruházások miatt.

Ilyen lesz az Everton új stadionja

Ilyen lesz az Everton új stadionja

Egy régi raktárépület és egy ultramodern stadion szerelemgyereke Dan Meis tervei alapján.

Hirdetés