Hirdetés

A tízfős workshopok februárban indulnak.

Hirdetés

Új, rövid workshopokat indít a Corvin Rajziskola, melyek betekintést nyújtanak az iskola felnőttképzéseibe, ahol mindenki megtapasztalhatja az intenzív alkotás élményét. A Corvin Rajziskola 26 éves fennállása óta sok művészt és designert indított el a pályán, és kurzusai célja is az, hogy mindenkinek adjon valamit, amivel kreatív élményeket gyűjthet. 

A Corvin Rajziskola februárban tíz fővel indít rövid képzéseket. A Design lámpa workshop egy igazi kihívás lehet mindenkinek, aki érdeklődik a belsőépítészet vagy formatervezés iránt. A Képregény és akvarell meseillusztráció kurzus résztvevői megtanulhatják, hogyan lehet egy történetet az alkotó saját képi világában megjeleníteni. Aki pedig egy igazi léleksimogató kikapcsolódásra-alkotásra vágyik, annak ott a kalligráfia és suminagashi workshop

A workshop helyszíne járványhelyzettől függően: Corvin Rajziskola tantermei vagy online Zoom. Bővebb információ és jelentkezés itt.

Sebők Orsolya kaligráfia projektfeladatNikolics Anna képregény másolatHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Élőben tanulhatod meg, hogyan illesztenek össze egy kétszintes házat!

Élőben tanulhatod meg, hogyan illesztenek össze egy kétszintes házat!

Mindezt rétegragasztott fapanelekből. 

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

A 2019-es lámpatrendek jegyében 3+1 praktikus tipp azoknak, akik a lakásuk világítását szeretnék hangulatosabbá tenni.

Közös a lakóhelyünk, közös a felelősségünk

Közös a lakóhelyünk, közös a felelősségünk

A Mood for Wood nemzetközi design workshop témája a természet és a város interakciója, ennek szellemiségében a résztvevők Poznań utcáira terveznek utcabútorokat.

Hirdetés