Hirdetés

A G.A Design a Ritz-Carlton Berlin Hotelért kapott The International Hotel & Property Awards elismerést.

Hirdetés

A G.A Design budapesti stúdiója által tervezett The Ritz-Carlton Berlin Hotel elnyerte a rangos, nemzetközi The International Hotel & Property Awards belsőépítészeti díját – derült ki az iroda közleményéből.

Fotó: thega-group.com

A díj az iroda második nemzetközi elismerése a Hilton Bomonti Istanbul enteriőrjeinek tervezéséért 2014-ben New Yorkban kapott tekintélyes Gold Key Award „Upscale Hotels” kategóriájában elnyert díj után.

A hotel iparág nemzetközileg ismert vezetői által szakmai, továbbá civil voksok alapján összesen közel 16 000 szavazattal nyert a kategóriájában (200 szobán felüli szállodák – Európa / Hotels over 200 rooms – Europe) a The Ritz-Carlton Berlin.

Berlin, az örökké változó és fejlődő város rezgéseire rezonálva a The Ritz-Carlton Berlin enteriőrjét a város vibráló és nyughatatlan múltja inspirálta. Berlin éveken átívelő fejlődése során sokféle arcát mutatta meg, a G.A Design által tervezett belső terek mindezek előtt tisztelegnek.

A G.A a The Ritz-Carlton Berlin hotel lobbyjának, szobáinak és lakosztályainak, közösségi tereinek, éttermének és bárjának felújítását tervezte. A szálloda két népszerű bárjáról (Fragrances Bar és The Curtain Club) itt olvashatsz további részleteket, a The Ritz-Carlton Berlin projektről pedig Paul Woods, a G.A Budapest ügyvezető igazgatója beszél az alábbi videóban:

On the couch with: Paul Woods, Managing Director of G.A Budapest from G.A Group on Vimeo.




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elhunyt Callmeyer Ferenc építész

Elhunyt Callmeyer Ferenc építész

A fő irányelve az volt, hogy a várost szeretni kell, ez pedig csak akkor megy, ha emberközeli.

Kormánytámogatással erősíthet Skandináviában a KÉSZ Metaltech

Kormánytámogatással erősíthet Skandináviában a KÉSZ Metaltech

Százmilliót költhet nemzetközi marketingre a KÉSZ Csoport tagvállalata.

Elhunyt Kenzo Takada, a Kenzo divatmárka alapítója

Elhunyt Kenzo Takada, a Kenzo divatmárka alapítója

A divattervező halálát a koronavírus okozta.

Hirdetés