A Corvin Rajziskolában a felnőtteket rövid kurzusok, a gyerekeket kalandos táborok várják.

Már nemcsak bízunk benne, hanem egyenesen biztos, hogy idén nyáron visszatérünk a rendes kerékvágásba, és programjainkat zavartalanul meg tudjuk tartani – írja a Corvin Rajziskola, amely minden eddiginél színesebb programokkal tér vissza: „a gyerkőcöket izgalmas és kalandos táborok várják, az alkotni vágyó felnőtteket pedig sokszínű rövid kurzusaink, szabadiskoláink”. 

A rövid kurzusok

Rajziskolánk idén nyáron is megnyitja kapuit minden művészet iránt nyitott érdeklődő előtt, aki változatos és színes kreatív nyári programra vágyik. Most elkalandozhatsz a művészeti alkotás különböző technikáinak különleges birodalmába, mint a pasztell rajz, az akvarell és olajfestészet.

Művésztanáraink vezetésével részese lehetsz egy kreatív alkotó folyamatnak mind kezdő és haladó szinten, miközben megismered a technikák fortélyait és az eszközhasználat elsajátítása után megtapasztalhatod az alkotás felszabadító élményét.

A gyerektáborok: 

Hagyományainkhoz hűen, idén nyáron is megnyitjuk kapuinkat a kis Picassók előtt, nyári rajzos napközis táboraiban. 2021-ben öt héten át változatos tematikájú, kreatív művészeti táborokkal várjuk az alkotni vágyó gyerekeket. Ha igazán tartalmas kreatív művészeti napközis tábort keresel gyermekednek a nyárra, rajziskolánkban szép és igényes környezetben, Buda szívében, sok kirándulással és alkotással töltheti el szünidejének egy-egy hetét.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

119 éves művészkolóniát ünnepelnek Szolnokon

119 éves művészkolóniát ünnepelnek Szolnokon

Július elején rendezik az ARTjáró Összművészeti Fesztivált.

Egzisztencia, mint észlelés és létrehozás

Egzisztencia, mint észlelés és létrehozás

A 25 éves pécsi Művészeti Kar kiállítása a FUGA-ban.

Háromnapos művészeti fesztivál 50 budapesti helyszínen

Háromnapos művészeti fesztivál 50 budapesti helyszínen

Itt az ötödik Műtárgyak Éjszakája.

Hirdetés