Új területtel ismerkedhetsz meg a MOME Open képzésén.

A MOME Open tanfolyamai között mostantól a design egy új területével is megismerkedhettek. Ha te is érdeklődsz a városi környezetek vagy a természet hangvilága, valamint az ökológia iránt, akkor vegyél részt egy intenzív képzésen, melyen elsajátíthatod az elmélet alapjait, és kipróbálhatod magad az „ökológiai hangdesign” kontextusába tartozó munka tervezésében, megvalósításában.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati alapozó ismereteket kíván átadni a szónikus ökológia interdiszciplináris területén, egymásba érő tudások találkozásánál (akusztikai ökológia, bioakusztika, Deep Listening, hangtáj ökológia, ökológiai hangművészet, terepfelvétel, városi hangdizájn.)

Az elméleti alkalmak során a résztvevők betekintést kapnak az akusztikai ökológia történetébe, alapelveibe, aktivitásaiba. Megismerik az ökológiai hangművészet és a hangtáj-kompozíció módszereit, kiemelkedő művelőit és alkotásait.

A képzés gyakorlati oldala az „ökológiai hangdizájn” kontextusába tartozó munka tervezése, megvalósítása. Ez lehet közös projektben való részvétel, vagy egyéni munka saját elgondolás alapján.

A tanfolyam két szakaszra oszlik. Májustól június közepéig négy tanórás elméleti előadások zajlanak, összesen hat alkalommal. Jelentkezési határidő: 2021. április 25., kezdés: 2021. május 12.

További infók és jelentkezés ezen a linken.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a Talent Awards 2020/21 győzteseit 

Kihirdették a Talent Awards 2020/21 győzteseit 

Virtuális kiállítás nyílik a LEGO Hungária Kft. és a MOME közös pályázatán díjazottak munkáiból.

A gomba, mint esztétikus, letisztult tárgyegyüttes

A gomba, mint esztétikus, letisztult tárgyegyüttes

Bencsics Dorina Lili hallgatói munkája a MOME kerámia szakán.

Szabadon szárnyalt a fantázia a Market x MOME kurzushéten

Szabadon szárnyalt a fantázia a Market x MOME kurzushéten

Keszthelyi Kristóffal (Lean Tech Mérnökiroda) és Ritter Ádámmal (Moratus) beszélgettünk.

Hirdetés