A NEW EDGE Kft. két évtizedes pályafutása során a szakmai és kereskedelmi kiállítások, nagyobb céges, kulturális, sport- és egyéb rendezvények díszleteinek, dekorációinak, installációinak megtervezésében és gyártásában, valamint különböző belsőépítészeti projektekben tevékenykedett. Megbízóink között megtalálhatóak hazai és külföldi vállalatok, ügynökségek, kulturális és művészeti intézmények, akik a legkülönbözőbb kereskedelmi és marketing, kiállítás megvalósítási, illetve lakó- vagy munkakörnyezeti igényeik kielégítése érdekében fordultak a NEW EDGE-hez.

 
Ez alatt az időszak alatt folyamatosan fejlesztettük tervezői és gyártó kapacitásunkat és erőforrásainkat – felkészülve a világ változó piaci és iparági igényeire.

Megbízóink elégedettségének is köszönhetően az elmúlt időszakban rendszeresen – jellemzően pályázat útján – nyertünk el megbízásokat különböző nagyszabású hazai és nemzetközi történelmi és kulturális kiállítások teljes körű megvalósítására.

A megbízások – a legtöbb esetben interaktív és audio-vizuális elemeket is felvonultató – kiállítási installációk megvalósításától, azok installálásától kezdve a teljes grafikai és nyomdai kivitelezésen keresztül, egészen a belsőépítészeti munkákig terjedtek.


ÍZELÍTŐ A SIKERESEN BEFEJEZETT PROJEKTJEINKBŐL: 

  • „Rákóczi három születése” állandó kiállítás – Borsi, Szlovákia
  • „ÉVSZÁZADOK ÖRÖKSÉGE - A magyar műemlékvédelem 150 éve” kiállítás – Vigadó, Budapest
  • „Múzeumpedagógiai Tér” – Petőfi Irodalmi Múzeum, Budapest
  • „A magyar törvényhozás ezer éve” kiállítás középkori része – Országház, Budapest
  • „A Hangdimenziók - Zenei utazások térben is időben” állandó kiállítás – Magyar Zene Háza, Budapest Városliget
  • „MOME Challenging Futures” időszaki kiállítás – MOME, Budapest
  • „Átröpülök hosszában hazámon” Petőfi 200 mozgó múzeumbusz – Magyarország és a határon túli magyarlakta területek
     

Legfrissebb átadásra került projektünk: „Nekünk írták a dalt!” Időszaki kiállítás – Magyar Zene Háza, Budapest Városliget 
 


Az eddigi legátfogóbb nagyszabású, élményszerű kiállításon dolgoztunk, amely (az 1957-től a rendszerváltásig tartó időszak popkulturális vonatkozásait mutatja be. A hagyományos kiállítási eszközök mellett az időszaki kiállítótérben fellelhetőek olyan kreatív, interaktív megoldások, melyek játékosan vonják be a látogatókat a felfedezésbe. Mindezek műszaki tervezése során – amely ugyancsak a feladatunk volt – szoros együttműködésben dolgoztunk a kiállítás megálmodóival.

Az installációs elemek előállítása során hagyományos és újszerű anyagokat, eszközöket, technikai megoldásokat, audio-vizuális eszközöket és az interaktivitásra lehetőséget adó megoldásokat alkalmaztunk. A kiállítás teljes körű kivitelezése volt a NEW EDGE Kft. feladata.
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ezzel a szoborgyűjteménnyel kiléphetsz az időből

Ezzel a szoborgyűjteménnyel kiléphetsz az időből

Főszerepben az ókori görög és római építészet. 

Maurer Dóra műveiből nyílt kiállítás a londoni Tate Modern múzeumban

Maurer Dóra műveiből nyílt kiállítás a londoni Tate Modern múzeumban

A tárlat augusztus 5-től egy éven keresztül, ingyenesen megtekinthető.

Megnyílt a Fény Architektúra kiállítás

Megnyílt a Fény Architektúra kiállítás

Két alapvető építészeti elv is megjelenik egy 3D-s gömbmátrixban.

Hirdetés