Október nyolcadika a Fabunio Design Selection új jelentkezési határideje.

A Fabunio Design a Magyar Fa- és Bútoripari Unió design divíziója, amely minden lehetséges eszközzel támogatja a magas színvonalú, funkcionális és formai értékekkel egyaránt rendelkező hazai faipari termékek megszületését, bemutatását és piacra juttatását. A budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozat keretein belül november 5-től 7-ig ingyenes kiállítási lehetőséget biztosít olyan kreatív faipari szakemberek és vállalkozások számára, akiknek van piacképes termékük, és ezt szeretnék eljuttatni a potenciális vásárlóikhoz.

Az OTTHONDesign Ősz háromnapos kiállítás és vásár, mely elsősorban a lakását átalakító, korszerűsítő vagy új lakásba költöző célcsoportot szólítja meg, a témában érintett szakemberekkel (belsőépítészek, lakberendezők, designerek) kiegészítve. A rendezvény évente 15 ezer látogatót képes megszólítani.

„Meggyőződésünk, hogy a design alapvetően demokratikus, mindenkihez szól és mindenki életét jobbá teheti – írják a szervezők. – Hiszünk abban, hogy a szakmánk bővelkedik a feltörekvő tehetségekben, akikkel közösen kitalálhatjuk, megformálhatjuk a faipar jövőjét.”

A pályázat célja bemutatkozási lehetőséget nyújtani kezdő faipari szakemberek és vállalkozások számára (kortól és cégmérettől függetlenül), valamint párbeszédet kezdeményezni a tervezők, a gyártók  és a vásárlók között. Olyan természetes személyek és cégek jelentkezését várják, akik az elmúlt öt évben léptek a fa-és bútoripar területére, rendelkeznek saját termékkel, illetve vállalják, hogy a kiállítás ideje alatt a standon személyesen is jelen lesznek.

A szervezők nyitottak bármilyen bútoripari termékre vagy fából készült alkotásra, legyen az szobor, játék, belsőépítészeti dekoráció vagy éppen mindennapi használati tárgy. Mint írják, az „alkotásnak / terméknek mindenképpen legyen ára, tehát eladásra és ne csak bemutatásra, kiállításra szánd”, de ugyanilyen fontos, hogy a bemutatott tárgyakat egymástól jól elkülönítve jelenítik meg (az ár feltüntetésével), mert szeretnék, ha a tervező vagy a cég képviselője a háromnapos kiállítás alatt végig ott lenne az alkotása mellett és proaktívan értékesítené azt.

​A szakmai zsűri által kiválasztott termékek alkotói a kiállítási és értékesítési lehetőségen túl még különdíjban is részesülnek.

A pályázat új, meghosszabbított határideje október 8-a, csütörtök 24 óra. További részleteket a pályázat oldalán találsz. 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Milyen egy okosüzem a gyakorlatban?

Milyen egy okosüzem a gyakorlatban?

CNC gyárlátogatás a Fabunióval.

Új arculatot kapott a Bútoripari Unió

Új arculatot kapott a Bútoripari Unió

Az új brand számos tudásterület eszközrendszerét használva növelné a magyar fa- és bútoripar nemzetközi versenyképességét.

SMART SHOWER: A Roca új okos zuhanyrendszere a teljes körű komfortérzetért

SMART SHOWER: A Roca új okos zuhanyrendszere a teljes körű komfortérzetért

Élvezze az intelligens zuhanyrendszer előnyeit fürdőszobájában, engedjen teret a technológiának és használja ki a személyre szabott funkciókat!

Hirdetés