Hatalmas piros macikkal újít az Etele Plaza.

Egy ismert kínai szobrászművész alkotásai kaptak helyet a bevásárlóközpont tágas tereiben, a gyerekek legnagyobb örömére. A plázába látogatók hamar összebarátkoztak a látványos macikkal, akik autóval, tömegközlekedéssel és bringával is könnyen megközelíthetőek mindenkinek, aki elcsípné őket egy fotóra.

 A medvék egy szingapúri művészeti galériából érkeztek Kelenföldre, és az impozáns állatszobrairól ismert művész, Zhang Zhanzan munkáját dicsérik.

A műalkotások méretükben és hangulatukban is nagyon változatosak: a legkisebb medvebocs 130 centiméteres, míg legmagasabb társa közel két méter, de van köztük ülő, álló és napozó maci is. A medvéket követve az egész bevásárlóközpont bejárható: a bejáratnál, a különböző szinteken és folyosókon, illetve a tetőteraszon is lehet velük találkozni.

„Már a pláza tervezésénél fontos szempont volt, hogy elegáns, egyedi és kényelmes tereket biztosítsunk a vásárlóinknak” – kezdte Deutsch Krisztina, a Futureal-csoport Leasing-igazgatója. „Az Etele Plaza nemcsak »okos«, hanem szép is, exkluzív látványvilágát pedig mostantól hat aranyos medveszobor teszi még inkább különlegessé. Bízunk benne, hogy a kedves piros mackók Pepper-robothoz hasonlóan hamar a ház sztárjaivá és a gyerekek kedvenceivé válnak.”

 A macik hamarosan még nagyobb szerepet kapnak a közösségépítésben is, ugyanis különleges nyereményjátékok, valamint kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas aktivitások főszereplői lesznek a jövőben.  

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Konténerből nézhetjük, hogyan épül az Etele Plaza

Konténerből nézhetjük, hogyan épül az Etele Plaza

A Futureal két konténer ötvözésével kényelmes tárgyalót hozott létre.

Épül a főváros első okosplázája

Épül a főváros első okosplázája

Letették Buda legnagyobb bevásárlóközpontjának alapkövét.

Zaha Hadid irodája hyperloopot tervez

Zaha Hadid irodája hyperloopot tervez

A Hyperloop Italiával közösen fejlesztik a jövő utazásának technológiáját.

Hirdetés