Hirdetés

Júniusi designlámpa best of a Be Light!-tól.

A tökéletes belső enteriőr kialakításához elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás, mely nemcsak funkcióját tölti be, de túl is mutat azon, vagyis designelemként is alkalmazható. Mivel a Be Light! folyamatosan szemmel tartja az aktuális lámpatrendeket, ismét készített egy válogatást a hónap legjobbjaival. Íme a júniusi lista!

Mediterrán hangulat

Az a by arturo alvarez V kollekciójának terrakotta darabjai igazi mediterrán hangulatot varázsolnak a szobába, a lámpabúra bordái között átszűrődő fény pedig mesés geometrikus formákat fest a falakra.
Design by Héctor Serrano

Letisztult kompozíciók

A Marset Ambrosia tervezéséhez az ihletet a hagyományos Linestra lámpa adta, melyet egyedi stíluscsavarral szabtak át egy kecses eleganciát sugárzó moduláris rendszerré. A négyféle hosszúságú felfüggesztésnek- és a szabályozható fényerőnek köszönhetően vizuálisan teljesen testre szabott világítási kompozíciókat hozhatunk létre.
Design by Ciszak Dalmas

Matt fekete elegancia

Az Astro Harvard 2021-es kollekciója két új, matt fekete darabbal bővült: az időjárásálló függesztett- és fali lámpatestek nem csak merész, mégis kifinomult esztétikát teremtenek, de szinte vitrinként ölelik körül a fény forrását.

Trópusi formák

A Viso Nancie asztali lámpája az egyedi forma mellett az anyagtextúrák változatosságával is szemet gyönyörködtető: a magasfényű, festett műgyanta lámpatest, a sárgaréz vagy Terrazzo kőtalp és az opálüveg búra játékos, mégis exkluzív alakot ölt.

BE LIGHT! honlap  I  Facebook  I  Instagram

Ne feledkezz meg a májusi listáról sem!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Acélrács és medúzaraj a designlámpákon

Acélrács és medúzaraj a designlámpákon

Márciusi designlámpa guide a Be Light!-tól.

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezető igazgatójával Nyolczas Gitta beszélgetett a Stefan Lengyel Ösztöndíj program kapcsán.

Delta Light - humanized, avagy fókuszban az ember

Delta Light - humanized, avagy fókuszban az ember

Elmélyedtünk a Fény Bibliájának legfrissebb kiadásában.

Hirdetés