Hirdetés

Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit a Cordia. 

Hirdetés

Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia. A meglepetéssel ügyfeleinek bizalmát köszöni meg a vállalat, mely idén rekordszámú, 1800 új lakás átadását tervezi, emellett pedig az év során több új fejlesztés keretében 800 otthonnal bővíti kínálatát.

Limitált kiadású, kizárólag a Cordia ügyfeleknek tervezett, több mint 180 alkatrészből álló, egyedi, LEGO-kockákból épített asztali órát kap ajándékba minden új Cordia lakástulajdonos. Az órát az ingatlan birtokbavételekor, LEGO-szettként kapják meg a tulajdonosok, mely az összeszerelési útmutatót követve könnyedén lakásuk első kiegészítője lehet.

Az órákat a hazai alapítású, különleges, egyedi tervezésű, LEGO-kockákból épített tárgyakra specializálódott WE LOVE WHAT YOU BUILD csapata álmodta meg. A Cordia otthonok tökéletes kelléke az egyedi óra, hiszen az új otthonunkban eltöltött évek úgy épülnek majd egymásra, mint a LEGO-kockák – üzenik alkotásukkal a tervezők.

A tavalyi 1100 után a 2021-ben a Cordia közel 1800 lakás átadását tervezi. A lakásfejlesztő cég kínálatában jelenleg több mint 700 lakás érhető el, ezekből 600 CSOK- és áfavisszaigénylés-képes. Azok, akik gyorsan szeretnének új otthonukba költözni, jelenleg 10 kulcsrakész, valamint 120, már tavasszal birtokba vehető lakásból válogathatnak, de a 700-as mennyiség fennmaradó része is 1-2 éven belül beköltözhető lesz. 

A pandémiás időszakban sem álltak le a munka a vállalatnál: az építkezéseken a munkálatok a szigorú járványvédelmi előírások betartása mellett folytatódnak, és persze a lakások ügyintézése, átadása is biztonságos körülmények között zajlik a tavaly bevezetett teljeskörű online ügyintézésnek köszönhetően.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A lakásárak emelkedéséhez is vezethet a kedvezményes áfa

A lakásárak emelkedéséhez is vezethet a kedvezményes áfa

A megoldás az ötszázalékos áfa hosszú távú bevezetése lenne.

Jelentősen bővül az újlakáskínálat az ötszázalékos áfának köszönhetően

Jelentősen bővül az újlakáskínálat az ötszázalékos áfának köszönhetően

Több mint 500 otthonból álló csomagot jelentett be a Cordia.

Búcsút int a Lego az egyszer használatos műanyag zacskónak

Búcsút int a Lego az egyszer használatos műanyag zacskónak

Öt éven belül újrahasznosított papírra cserélik őket.

Hirdetés