Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit a Cordia. 

Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia. A meglepetéssel ügyfeleinek bizalmát köszöni meg a vállalat, mely idén rekordszámú, 1800 új lakás átadását tervezi, emellett pedig az év során több új fejlesztés keretében 800 otthonnal bővíti kínálatát.

Limitált kiadású, kizárólag a Cordia ügyfeleknek tervezett, több mint 180 alkatrészből álló, egyedi, LEGO-kockákból épített asztali órát kap ajándékba minden új Cordia lakástulajdonos. Az órát az ingatlan birtokbavételekor, LEGO-szettként kapják meg a tulajdonosok, mely az összeszerelési útmutatót követve könnyedén lakásuk első kiegészítője lehet.

Az órákat a hazai alapítású, különleges, egyedi tervezésű, LEGO-kockákból épített tárgyakra specializálódott WE LOVE WHAT YOU BUILD csapata álmodta meg. A Cordia otthonok tökéletes kelléke az egyedi óra, hiszen az új otthonunkban eltöltött évek úgy épülnek majd egymásra, mint a LEGO-kockák – üzenik alkotásukkal a tervezők.

A tavalyi 1100 után a 2021-ben a Cordia közel 1800 lakás átadását tervezi. A lakásfejlesztő cég kínálatában jelenleg több mint 700 lakás érhető el, ezekből 600 CSOK- és áfavisszaigénylés-képes. Azok, akik gyorsan szeretnének új otthonukba költözni, jelenleg 10 kulcsrakész, valamint 120, már tavasszal birtokba vehető lakásból válogathatnak, de a 700-as mennyiség fennmaradó része is 1-2 éven belül beköltözhető lesz. 

A pandémiás időszakban sem álltak le a munka a vállalatnál: az építkezéseken a munkálatok a szigorú járványvédelmi előírások betartása mellett folytatódnak, és persze a lakások ügyintézése, átadása is biztonságos körülmények között zajlik a tavaly bevezetett teljeskörű online ügyintézésnek köszönhetően.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

250 millióval segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Futureal és a Cordia

250 millióval segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Futureal és a Cordia

A Futureal– és a Cordia–csoport 250 millió forint adománnyal segíti a koronavírus elleni küzdelmet.

Elkészítette a Lego az ikonikus Fiat 500F mását

Elkészítette a Lego az ikonikus Fiat 500F mását

A modellt március elsejétől bárki megvásárolhatja.

Meghalt a Lego atyja

Meghalt a Lego atyja

Jens Nygaard Knudsen 78 éves volt.

Hirdetés