A Botanique Showroomot február 19-én, szombaton rendezik meg a Studio Kvardaban.

Budapest legújabb növényvására az egyre izgalmasabb arcát mutató Óbuda egyik karakteres helyszínén, a Harisnyagyárban található Studio Kvardaban debütál, február 19-én szombaton. 


A Botanique Showroom egy olyan pop-up eseménysorozat legelső állomása, ahol a fenntarthatóság, a zöld életmód és a növények kerülnek főszerepbe. A helyszínen felkészült kertész szakemberek látják el tanácsokkal a vásárlókat, akik a növények helyspecifikus kiválasztásától a gondozásukig mindenféle hasznos információt megkaphatnak majd. 

És hogy a növények mellett néhány inspiráló gondolatot is hazavihessenek magukkal az odaérkezők; a Botanique Showroom vendégei között ott lesznek többek között olyan meghívott szakértők is, akikkel a zöld gondolkodás, fenntarthatóság és a wellbeing témáját, komplex kihívásait járjuk majd körül. A fenntarthatóság témában meghívott vendégeink: Buru Évi és Tomaj Zsófi a Körforgásban Podcast műsorvezetői, Boldizsár Máté a Salt Budapest vezetője és tulajdonosa, Eke Angéla színésznő, Frankó Luca környezetpszichológus, Horváth Boldizsár a Farm2Fork alapítója, Kenyeres István biotechnológus, a Biopolus alapítója, Kozma Gergő az Ecopunk Fesztivál szervezője, Őrfi Eszter a Greenster alapítója, Őrfi József építész, valamint Simon Anita az Alteo fenntarthatóságért és körforgásos gazdaságért felelős vezérigazgató-helyettese. 

A szakmai beszélgetésnek a környezettudatosságot és a fenntartható designt képviselő InnoConcept bemutatóterme ad otthont. A beszélgetés házigazdái Péli Noémi az InnoConcept alapítója és Remete Tibor a Super Channel stratégiai és kreatív igazgatója. 
 


A 15.00-tól 22.00-ig tartó daytime eseményen a különleges hangulatról és a vásárlási élményről válogatott grafikus és fotós munkák, dj set-ek, fény installáció, finom ételek, italok és a Hármashatár-hegy csodás naplementéje gondoskodnak. A vásár zenei illusztrálásáért Sun Levi, Hanzee, Tink a Mulató Azték és DJ Johnny Drama fog felelni, őket pedig Pásztor „Pászti” Ákos, a Los Orangutanes zenésze kíséri fuvolán.

A kiállított design termékek között Rácmolnár Milán fotós képei, valamint a Barbara Pattern és Ghyczy Dia válogatott grafikái mutatkoznak be. A térben létrehozott chill zónákat az Ahrend design bútor cég varázsolja majd még otthonosabbá, ahol izgalmas magazinokat és albumokat lapozgatva lehet majd élvezni a városi oázist. 

A Botanique Showroom eseménye a zöld beltéri megoldásokkal foglalkozó Grofie és a Super Channel design ügynökség kollaborációjában valósul meg.
 

További információk az esemény Facebook-oldalán.

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Botanikus élménysziget tudatos városlakóknak

Botanikus élménysziget tudatos városlakóknak

Botanique Showroom a Kollabban

Különleges növényvásár az Óbudai Harisnyagyárban

Különleges növényvásár az Óbudai Harisnyagyárban

A Botanique Showroomot február 19-én, szombaton rendezik meg a Studio Kvardaban.

Függönyt fel! - A Rumourban jártunk

Függönyt fel! - A Rumourban jártunk

Megnéztük Rácz Jenő Michelin-csillagos chef új éttermét. 

Hirdetés