Kortárs és kortalan ékszerek értékteremtő nőknek.

Május 20-án este exkluzív megnyitó ünnepség keretében hivatalosan is megnyitja kapuit az Atelier Fruzsi Fekete. A kivételes esemény alkalmával most először adódik alkalom arra, hogy bepillanthassunk a kulisszák mögé.


Fekete Fruzsi ékszertervező művész öt évvel ezelőtt indította el ékszer márkáját. Az egyedi kézjegyet viselő, egyszerre rusztikus és elegáns Fruzsi Fekete Jewelry darabok elsőként egy római kortársékszer galériában mutatkoztak be, ezt követően pedig a magyar közönség is felfedezhette a rendhagyó ékszerek páratlan szépségét. A márka sikere azóta is töretlen: az időközben napvilágot látott romantikus LEAVES, a lendületes és izgalmas CURVES, valamint a mértékletes MINIMAL kollekciók meghódították a női szíveket. Kivételes alkalom, hogy most végre valamennyi ékszerkollekciót egy helyszínen csodálhatják meg az érdeklődők, ráadásképp pedig bemutatkozik a márka legfrissebb gemmO névre keresztelt kollekciója, ahol a drágaköveké a főszerep.
 

Fotó: Nemes Bálint

Május 20-án este exkluzív megnyitó ünnepség keretében hivatalosan is megnyitja kapuit az Atelier Fruzsi Fekete. A kivételes esemény alkalmával most először adódik alkalom arra, hogy bepillanthassunk a kulisszák mögé: az Atelier Fruzsi Fekete ugyanis nemcsak műterem és bemutatóterem, de műhely is – Fekete Fruzsi ékszertervező asztala immár új otthonában várja, hogy rajta még több csodás ékszer készülhessen.

A retrospektív kiállítás keretében bemutatkozó ékszerkollekciók mellett ott találjuk majd azokat a Fruzsi által megálmodott kortársékszereket is, melyek meghatározóak voltak a tervező szakmai életútjában. Az Atelier Fruzsi Fekete valóban unikális helyszínként kerül fel Budapest kreatív térképére, hiszen – a márka mottójához hűen – itt egy fedél alatt találhatjuk meg azokat a különleges ékszereket, melyek nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, de fontos üzenetet, gondolatot, történetet is hordoznak magukban.
 

Fotó: Liszkay Lilla

Az újonnan nyíló többfunkciós térben egy konzultációs sarkot is találunk, ahol a legkülönfélébb karikagyűrű fazonok mutatkoznak be. A személyre szabott, művészi karikagyűrűk között izgalmas felülettel rendelkező, finoman rusztikus vagy épp természetes szépségű, puritán darabokat is találunk, de akad közöttük drágakővel ékesített példány is. Ezt a páratlan gyűjteményt nemcsak jegyespároknak érdemes szemügyre venniük: a gyűrűk ugyanis inspirációt nyújthatnak azok számára is, akik valamilyen különleges alkalomra (születésnap, évforduló) készülnek a jövőben, és szívesen lepnék meg hozzátartozójukat, családtagjukat, barátjukat egy-egy valóban nem mindennapi ékszerrel. 

Az exkluzív megnyitó eseményen Fruzsi maga mesél a márka történetéről, az ékszerkészítés műhelytitkairól, s arról, honnan merít inspirációt egy-egy kollekciójához. Az este folyamán az érdeklődők egy pohár pezsgő kíséretében fedezhetik fel az új műtermet, s ismerkedhetnek meg a Fruzsi Fekete Jewelry-darabokkal.
 

Fotó: Mohai Balázs

Időpont: 2022. május 20., 18-21 óra
Helyszín: Atelier Fruzsi Fekete (1084, Tavaszmező utca 1.)

 

 

Fruzsi Fekete Jewelry | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Pénteken nyílik az Atelier Fruzsi Fekete

Pénteken nyílik az Atelier Fruzsi Fekete

Kortárs és kortalan ékszerek értékteremtő nőknek.

Koncepció és hordhatóság egyensúlya

Koncepció és hordhatóság egyensúlya

Tulajdonképpen mi adja egy ékszer valódi értékét? Szubjektív válogatásunkban fiatal hazai ékszertervező művészek munkáit mutatjuk be.

Színek angyalai

Színek angyalai

Bari Ziperstein új, Los Angeles-i stúdióját a színek angyalai népesítik be.

Hirdetés