Hirdetés

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon, és nem utolsó sorban a megfelelő lámpatestek ikonikus darabjaivá válhatnak a belső enteriőrnek. A Be Light válogatásának mostani főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselik!


KONTRASZTOK

A Marset Ihana megalkotója, Joanna Laajisto építész a fény szépségét keresve szoborszerű világítótestet alkotott, amelyet tiszta, már-már grafikus formái, valamint a merevség és a törékenység egyensúlya határoz meg. A Ihana a kontrasztok szintézise, ​​amely egyesíti az ellentétes színeket, vagyis a fekete fémes szerkezetet és a fehér diffúzorokat. Ikonikus formája mellett, okos is: a szabályozható színhőmérsékletű LED-ekkel szerelt, moduláris kialakítású lámpa 8 standard méretben kapható.

 

Design by Joanna Laajisto

 

FA ÉS FÉM

Az arturo alvarez és cenlitrosmetrocadrado együttműködéséből született meg a Cambo. A lámpa szerkezete vízbázisú lakkal zárt bükkfából készült, amely lehetővé teszi az anyag legtermészetesebb formájának a megőrzését. Erre a sajátos szerkezetre a festett rozsdamentes acél hálóból készült lámpabúrába kerül, amelyben a beépített LED fényforrás található.

 

Design by cenlitrosmetrocadrado

 

EGYENSÚLYBAN

A Luceplan MALAMATA függesztett lámpateste mesterien egyensúlyoz a levegőben: a fény iránya egyetlen gomb segítségével beállítható a gömb alakú ellensúlynak köszönhetően. A gomb megnyomásával aktiválódik egy rugó, amely az ellensúlyt lefelé mozgatja a lámpán, és ezzel megváltoztatja a búra helyzetét.

 

Design by Design Studio Shulab

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Így növeli a világítás a produktivitást

Így növeli a világítás a produktivitást

A szabályozható színhőmérséklet egész nap az emberi szemnek megfelelő színhőmérsékeltet biztosít.

Lokális értékek egy globális vállalatnál

Lokális értékek egy globális vállalatnál

A BlackRock budapesti irodájában a Rubik kocka és a Sziget világa is megjelenik.

Így építsd ki utólag a világítás-szabályozást

Így építsd ki utólag a világítás-szabályozást

Mi tegyünk, ha minden rendben az irodával, csak az építéskor semmilyen intelligenciát nem telepítettek az épületbe?

Hirdetés