Hirdetés

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon, és nem utolsó sorban a megfelelő lámpatestek ikonikus darabjaivá válhatnak a belső enteriőrnek. A Be Light válogatásának mostani főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselik!


KONTRASZTOK

A Marset Ihana megalkotója, Joanna Laajisto építész a fény szépségét keresve szoborszerű világítótestet alkotott, amelyet tiszta, már-már grafikus formái, valamint a merevség és a törékenység egyensúlya határoz meg. A Ihana a kontrasztok szintézise, ​​amely egyesíti az ellentétes színeket, vagyis a fekete fémes szerkezetet és a fehér diffúzorokat. Ikonikus formája mellett, okos is: a szabályozható színhőmérsékletű LED-ekkel szerelt, moduláris kialakítású lámpa 8 standard méretben kapható.

 

Design by Joanna Laajisto

 

FA ÉS FÉM

Az arturo alvarez és cenlitrosmetrocadrado együttműködéséből született meg a Cambo. A lámpa szerkezete vízbázisú lakkal zárt bükkfából készült, amely lehetővé teszi az anyag legtermészetesebb formájának a megőrzését. Erre a sajátos szerkezetre a festett rozsdamentes acél hálóból készült lámpabúrába kerül, amelyben a beépített LED fényforrás található.

 

Design by cenlitrosmetrocadrado

 

EGYENSÚLYBAN

A Luceplan MALAMATA függesztett lámpateste mesterien egyensúlyoz a levegőben: a fény iránya egyetlen gomb segítségével beállítható a gömb alakú ellensúlynak köszönhetően. A gomb megnyomásával aktiválódik egy rugó, amely az ellensúlyt lefelé mozgatja a lámpán, és ezzel megváltoztatja a búra helyzetét.

 

Design by Design Studio Shulab

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Lakóterek modern világítása

Lakóterek modern világítása

Egy videóban minden, amit a LED világításról tudni akartál.

„Egy szállodának minden napszakban élőnek és hangulatosnak kell lennie”

„Egy szállodának minden napszakban élőnek és hangulatosnak kell lennie”

Interjú Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezetőjével, a Hotel Clark világítástechnikájáról.

 

Nem minden fekete és fehér | AGNESKOVACS új táskakollekciója

Nem minden fekete és fehér | AGNESKOVACS új táskakollekciója

A BRAVE kampány arcai olyan hiteles nők, akik bátran élnek.
 

Hirdetés