A Nemzetközi Design Award & Competition bemutatja 2014 és 2015 legjobb műveit a design minden ágában.

Az A’ Design Award & Competition (designaward.com), a világ legelterjedtebb és legismertebb nemzetközi design pályázata közzétette a 2014-2015-es verseny eredményeit: 837 nyertes 83 országból, a design 89 ágából. A nevezéseket egy befolyásos nemzetközi zsűri bírálta el, amely elismert tudósokból, a nemzetközi sajtó prominens  képviselőiből, a kreatív design szakértőibőll és tapasztalt vállalkozókból állt. A pályaművek értékelése közben a zsűri nagy figyelmet szentelt minden részletnek.Minden lelkes design rajongót és kiadót szívélyesen meghívnak, hogy inspirációt merítsen és megtekintse a legújabb irányzatokat a művészet, építészet és tehnológia területén. A nyertesek galériája megtekinthető ahttp://www.designmag.org oldalon, amely bemutatja a 2014 - 2015 International A’ Design Competition legjobb designjait, ugyanakkor az elmúlt évek díjazott műveit is.A design szerelmesei és a kiadók megtekinthetik a nyertesekkel készített intejúkat is a http://www.design-interviews.com oldalon.Az A’ Design Competition eredményei minden évben április 15-én kerülnek kihirdetésre. Azok a termékek, projektek és szolgáltatások, amelyeket kiemelkedő design, tehnológia és kreativítás jellemez, megkapják az A’ Design Award díjat – a kiválóság szimbólumát a design és újítás terén. A kitüntetésnek öt fokozata van: a design minden ágában Platinum, Arany, Ezüst, Bronz és Acél A’ Design Díj talál nyertesre. A világ minden tájáról tervezőket, vállalatokat és intézeteket hívnak meg minden évben, hogy benyújtsák legjobb munkáikat, projektjeiket és termékeiket.Míg a 2014-2015-es verseny már befejeződött, a 2015–2016-ös verseny éppen csak, hogy elkezdődött. Minden érdekelt tervező, művész, építész és társaság benevzhet és benyújthatja munkáit a https://competition.adesignaward.com honlapon, ahol további információ található a verseny kritériumaival, határidejévelvel, zsűritagjaivalés a benevezési nyomtatványokkal kapcsolatban.

forrás: sajtóközlemény


 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A hétvége egyértelműen a Bauhausról fog szólni

A hétvége egyértelműen a Bauhausról fog szólni

Május 4. és 5. között a százéves Bauhaus az idei Budapest100 fő témája, de a Magyar Nemzeti Galériában is a jubileum köré szervezik a szombati programokat. 

Öt díjat hoztak el a METU hallgatói az OTDK-ról

Öt díjat hoztak el a METU hallgatói az OTDK-ról

Táskakollekció, flakon babáknak, sütőedény, textilképzés és lámpa a díjnyertes alkotások között. 

Mit szólnál egy asztalhoz kagylóból és lúdtollból?

Mit szólnál egy asztalhoz kagylóból és lúdtollból?

Egy tervező és a természetes felületek szakértője összetalálkozott egy irodaház konyhájában, és meg sem álltak a Milánói Design Hétig.

Hirdetés