Megnyílt a jelentkezés a Hybrid Art Management idei kiállításain való részvételre

A Hybridart idén bővíti művészeinek körét, akiknek kiállításokat rendez az őszi-téli időszakban. Olyan fiatal, felsőfokú művészeti képzésben résztvevő hallgatók vagy végzett képző- és iparművészek jelentkezését várják, akik menedzsment háttér támogatásával teljesednének ki művészeti gyakorlatukban, egy hosszú távú együttműködés részesei lennének.

 

A Hybridart Management 2021. október és december között rendezi meg az Art Moments (AMS) művészeti programsorozatot, aminek a fókusza idén is a fenntarthatóság. Három hónapon keresztül az ország számos pontján rendez kiállításokat, gyakran olyan helyszínen, ami alapvetően nem kiállítótérként funkcionál. Hazánk legnagyobb trash art rendezvénye idén tizenkettedik alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők számára.

 

 

 

Kiállítótereibe olyan művészek kiállításötleteit várja, akik vagy anyaghasználatban, vagy tartalmukban kapcsolódnak a fenntarthatósághoz.

 

Felsőfokú művészeti képzésben résztvevő hallgatók és végzett képző- vagy iparművészek, vagy releváns művészeti tevékenység igazolásával rendelkező személyek, illetve egyéni alkotók vagy művészcsoportok jelentkezését várják elkészült munkákkal vagy - AMS-re való jelentkezés esetén - akár  megvalósításra váró projektötlettel és annak költségvetésével.

A jelenkezés online felületen történik.

További részletek a kiíró honlapján.

Beküldési határidő: 2021. augusztus 16., 24:00
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Decembertől lehet nevezni az Év Homlokzata 2021 pályázatra

Decembertől lehet nevezni az Év Homlokzata 2021 pályázatra

Idén tizedik alkalommal hirdetik meg a pályázatot, amire olyan új vagy újonnan felújított homlokzatokkal lehet pályázni, amihez Baumit termékeket használtak. 

Nem változott a Construma kiállítás időpontja

Nem változott a Construma kiállítás időpontja

Jelen helyzetben ez nagyobb hír, mintha módosult volna.

Közösségi tér fürdő és könyvtár határán

Közösségi tér fürdő és könyvtár határán

A Grössling kétfordulós, nemzetközi tervpályázat negyedik helyezett pályaműve.

Hirdetés