Az új jegyzettömb és határidőnapló designjában a kör és az ezer színben játszó Hold jelenik meg.

A hazai DOT for You márka idén sem hagyja cserben a papír szerelmeseit: papírtermékeik a tőlük megszokott magas minőségben, limitált példányszámban készülnek, a minimál design jegyében. Fókuszban a kilégzésre megrajzolt, kör és az az ezer színben játszó Hold, jegyzettömbön és határidőnaplón.

A márkát Baglyas Erika, a hazai képzőművészeti élet meghatározó alakja indította útjára 2015-ben: azóta minden évben más-más formát ölt a brand jellegzetes terméke, a sorszámozott IRKA határidőnapló, amelyben évről évre megjelenik egy fontos, a márka számára meghatározó üzenet, mottó is, ami idén a „Válts ritmust!” lett. A korábbi években Timár Benedekkel együttműködésben újultak meg az IRKA határidőnaplók, ebben az évben pedig Gelley Márk Levente, fiatal tervezőgrafikus is csatlakozott a DOT for You csapatához.

Érdemes körülnézni a DOT for You webshopjában, mert az IRKA határidőnapló mellett még számos egyedi terméket kínálnak: jegyzettömböket, Budapest és Bécs inspirálta bullet journal noteszt, valamint a nagy népszerűségnek örvendő IRKA BLANK dátum nélküli tervezőt, a BUDAPEST posztert és az őszinte, egyszerű üzeneteket közvetítő képeslap kollekció darabjait. 

IRKA 2021 határidőnapló
Az IRKA ebben az évben négyféle színben – fekete, málna, türkiz, okker – érhető el. Kifejezetten ajánljuk kreatívoknak, sokat jegyzetelőknek, szívesen firkálóknak, bullet journal fanoknak, és azoknak a tudatos vásárlóknak, akik egy szép, Magyarországon készült, prémium minőségű határidőnaplóval szeretnének átutazni a 2021-es éven. Az IRKA határidőnaplót jó szívvel ajánljuk azon cégvezetők figyelmébe is, akik valamilyen különleges, igazán egyedi ajándéktárggyal kedveskednének munkatársaiknak. 
A 2021-es IRKA határidőnaplót november 30-ig kedvezményes lehet előrendelni.

NOTES jegyzettömb
A NOTES asztali jegyzettömb kitéphető, 70 pontozott lapból épül fel, kétféle színben – szürke és púder – készül. Kiváló jegyzeteléshez, rajzoláshoz, listák készítéséhez, kalligráfia gyakorláshoz, vagy csak úgy, hogy mindig legyen egy üres lap előtted – tervezéshez és gondolkodáshoz.

BÉCS és BUDAPEST FIRKA bullet journal notes
A márka kétféle grafikával díszített FIRKA notesze a bullet journal szerelmeseit szólítja meg. A 160 oldalas napló prémium FSC minősített 100 grammos papírból, cérnafűzéssel készül, keménytáblával. A BÉCS inspirálta FIRKA notesz fekete, míg a BUDAPEST FIRKA háromféle színben – korall, fehérített korall, fekete – kapható,  A5-ös méretben. A borítót mindkét változat esetében ragyogó holo ezüst prégelés teszi különlegessé, mely egy tradicionális könyvkötészeti díszítő technika.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Zen és minimalizmus | Itt az IRKA 2024

Zen és minimalizmus | Itt az IRKA 2024

Lassíts és hagyd hogy megtörténjen – ezt üzeni a DOT for You a papír szerelmeseinek

A békéért, szeretettel

A békéért, szeretettel

A DOT for You kampánya egy jó ügyért.

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Az új jegyzettömb és határidőnapló designjában a kör és az ezer színben játszó Hold jelenik meg.

Hirdetés