Hirdetés

Nagy Ádám polimer cipőkollekciót tervezett elsősorban vízpartra, de miért ne hordhatnánk akár városban is? Ezen a héten mindenesetre felpróbálhatod.

Hirdetés

A Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjas Nagy Ádám Project KOOA néven készített polimer cipőkollekciót. „Tökéletes viselet a vízparton, de akár a városban is megállja a helyét” – írja az ösztöndíj Facebook-oldala. A cipő ugyanis „nemcsak kényelmes, de az élénk színeknek és formáknak köszönhetően vagány is”.

Gyorsan tegyük hozzá: az anyaga, az amerikai gyártású PlusFoam újrahasznosítható, mi több, a cégnek valóban van több újrafeldolgozó üzeme és gyűjtőplatformja, tehát a cipők a környezetet is kímélik. De ami ennél is jobb talán, hogy ezen a héten fel is próbálhatod a vagány és kényelmes cipőket a Bartókon, a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Házában hétfőtől péntekig dél és este hat között.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

REMEDY - a NES új kollekciója

REMEDY - a NES új kollekciója

Bemutatkozik a REMEDY április 7-én este 7-től 10 óráig a Rumbach Sebestyén utca 10 szám alatt, a Printában.

Megjelent az Octogon Deco 2019/2-es lapszáma

0 - 2019/2

Megjelent az Octogon deco legújabb, 2019/2. száma, melynek fókuszában a fürdők állnak. Stílusvariációk, színkombinációk és csúcsminőség: oldalainkon bemutatjuk az idei frankfurti ISH kiállítás legjobb megoldásait. Papageno ihlette lakás, egy villaépület a 3. kerületben, Vitra Concept Store, Káli Home és egy interjú a szellemi értékteremtés fontosságáról – ez mind az új lapszámban.

Pályázati felhívás a 2019. évi London Design Fair szakvásáron való megjelenésre

Pályázati felhívás a 2019. évi London Design Fair szakvásáron való megjelenésre

A győztes hazai tervezők alkotásait egy 50 négyzetméteren standon fogják bemutatni.

Hirdetés