Hirdetés

A duplacsuklós Van Hool AGG 300-ból közönségkedvenc lehet.

Elkészült a BKV legszerethetőbb autóbusza: ülés ugyan nincs benne, és a felszállás is korhatáros, mégis szinte biztosan közönségkedvenc lesz, merthogy a  duplacsuklós Van Hool AGG 300 típusú buszt vagány játszóházzá átalakították.

„Szakmai tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy a közlekedés iránti érdeklődés kortól független, és akár életfogytig tartó kötődést jelent – írta a BKV közösségi oldala. – Ezt tapasztaljuk nyílt napjainkon, rendezvényeinken is, ahol már a legkisebbek is örömmel csodálkoznak rá a BKV különleges világára. A most elkészült jármű ötletét is az adta, hogy minél korábban megszerettessük a közösségi közlekedést a gyermekekkel.”

A Van Hool AGG 300 típusú jármű önmagban is egyedülálló látványosság, hiszen ez az egyetlen duplacsuklós autóbusz Budapesten.

Külső megjelenése sem mindennapi, miután a busz oldalát a közlekedési vállalat Gördülő játszóház című rajpályázatára érkezett gyermekrajzok segítségével díszítették fel, de belül az igazi, ahol gondosan kialakított játszóház várja majd a legkisebb közlekedésrajongókat.

A BKV a családoknak szóló valamennyi rendezvényén eddig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy mindenki számára biztosítsa a szórakozási lehetőséget, érdekességeket, újdonságokat. A most elkészült járművel ezentúl nyílt napjainkon és rendezvényeinken találkozhatnak az érdeklődők.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyűrött arcú reggelek a hármas metró vonalán

Gyűrött arcú reggelek a hármas metró vonalán

Szonettkoszorú a hármas metró déli állomásainak felújításáról, negyedik rész.

Nyolc budapesti közterületi fejlesztést végez a BKK

Nyolc budapesti közterületi fejlesztést végez a BKK

A Lánchíd és a Blaha felújítását mindenki ismeri, de nézzük meg a többi hatot is!

Mies van der Rohe a Pöttyös utcánál

Mies van der Rohe a Pöttyös utcánál

Szonettkoszorú a hármas metró déli állomásainak felújításáról, harmadik rész.

Hirdetés