Az esemény mérföldkő az IVANKA számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Az ünnepélyes esemény keretein belül átadják a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjait is.

Az IVANKA izraeli disztribútora, a Stephanie Design Solutions közreműködésével 2015. május 5-én megnyitja első önálló showroomját és üzletét Tel-Avivban.

Az esemény mérföldkő az IVANKA számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is. A cég több, mint öt éve végez exporttevékenységet Izraelbe, mely ország nemzetközi jelenlétük egyik kulcsfontosságú piaca. 

A showroom nyitása nagyban hozzájárul az IVANKA hosszútávú céljához, hogy további üzleti sikereket, szakmai elismertséget érjen el és, hogy Izraelben is közismert márkává váljon. A showroomban bemutatásra kerülnek egyedi tervezésű falburkolatok, mosdókagylók, konyhapult, valamint ismert IVANKA termékek is, mint a Flaster, Panel és Orto burkolatok.

A partnertalálkozóval és koktél partival egybekötött esemény építészeti szempontból is nagy jelentőséggel bír. A Hamama hivatalos képviselője által tartott nyitóbeszéd után ünnepélyesen átadják a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjait is, melyek nyertesei 55 építész és dizájner közül kerülnek ki. Az átadók között szerepel Ivánka Katalin, az IVANKA egyik alapítója, aki mintegy 600 meghívott partner, építész és dizájner előtt fog beszédet mondani.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ipari negyed ipari épülete is lehet nagyon vonzó

Ipari negyed ipari épülete is lehet nagyon vonzó

Különleges geometriájú épületet kapott egy müncheni textilgyártó vállalat.

Megmozgatnál egy 25 tonnás betondarabot?

Megmozgatnál egy 25 tonnás betondarabot?

Jóformán súlytalan, puszta kézzel mozgatható betonelemeket állítottak elő egy kutatói együttműködés eredményeképp.

Szeretik a betont

Szeretik a betont

A köztéri betonbútorok tervezésével és gyártásával foglalkozó VPI a Betonsimogató rendezvényen bemutatta új kiadványát is, amely jól megmutatja, miért szerethető a beton.

Hirdetés