Hirdetés

Az esemény mérföldkő az IVANKA számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Az ünnepélyes esemény keretein belül átadják a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjait is.

Az IVANKA izraeli disztribútora, a Stephanie Design Solutions közreműködésével 2015. május 5-én megnyitja első önálló showroomját és üzletét Tel-Avivban.

Az esemény mérföldkő az IVANKA számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is. A cég több, mint öt éve végez exporttevékenységet Izraelbe, mely ország nemzetközi jelenlétük egyik kulcsfontosságú piaca. 

A showroom nyitása nagyban hozzájárul az IVANKA hosszútávú céljához, hogy további üzleti sikereket, szakmai elismertséget érjen el és, hogy Izraelben is közismert márkává váljon. A showroomban bemutatásra kerülnek egyedi tervezésű falburkolatok, mosdókagylók, konyhapult, valamint ismert IVANKA termékek is, mint a Flaster, Panel és Orto burkolatok.

A partnertalálkozóval és koktél partival egybekötött esemény építészeti szempontból is nagy jelentőséggel bír. A Hamama hivatalos képviselője által tartott nyitóbeszéd után ünnepélyesen átadják a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjait is, melyek nyertesei 55 építész és dizájner közül kerülnek ki. Az átadók között szerepel Ivánka Katalin, az IVANKA egyik alapítója, aki mintegy 600 meghívott partner, építész és dizájner előtt fog beszédet mondani.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Eladta az IKEA Breuer Marcell brutalista épületét

Eladta az IKEA Breuer Marcell brutalista épületét

Az építészként végzett új tulajdonos nulla energiaigényű szállodát varázsolna belőle. 

A fa lesz az új beton?

A fa lesz az új beton?

Egyre több emeletes házat építenek beton helyett fából, csökkentve ezzel az építőipar katasztrofális mértékű szén-dioxid kibocsátását.

Egy ház, amelyet Tarkovszkij filmje ihletett

Egy ház, amelyet Tarkovszkij filmje ihletett

A téglafalú Nithurst farm belső terei megelevenítik az orosz Sztalker című filmet.

Hirdetés