​A dán dizájn és a német minőség randevúja a loftban.

A skandináv formatervezés új hullámát reprezentáló dán Bolia, valamint a letisztultságot a prémium minőséggel ötvöző német Hülsta adja a most bemutatkozó InnoConcept különleges termékkínálatának gerincét. Az egykori Budapesti Harisnyagyár indusztriális hangulatú falai között megnyíló bemutatóterem inspiráló környezet és színes színfolt a magyarországi lakberendezési piacon. A kiváló alapanyagokból készült, a legújabb trendeket a klasszikus értékekkel párosító bútorok és kiegészítők olyan multifunkcionális showroomban várják az érdeklődőket, ahol az otthonosság érzését a bútorok és kiegészítők mellett finom kávé, és házi sütemény is garantálja.Tudatosabb fogyasztók és a „zöld” gondolat egyértelmű térnyerése – ha nem is forradalmi, de jelentős változásoknak lehetünk szemtanúi a bútorpiacon. A trendek szerint a jövő nem a gyorsan elhasználódó, „eldobható” tömegcikkeké. A vásárlók egyre jelentősebb része inkább a minőségi terméket keresi. A kiváló alapanyagból, magas szintű, környezetbarát technológiai eljárással készített, ezért hosszú ideig használható darabot. Nekik jelent új választási lehetőséget az InnoConcept.Egy lakberendezési sziget, közel a belvároshoz

Budapest belvárosától autóval néhány percre, az Árpád-híd szomszédságában, a víz, a különleges atmoszférájú helyek és a szép tárgyak kedvelői egy olyan szigetet találhatnak, ahol jó elidőzni. Kanapék, székek, fotelek, asztalok, ágyak, lámpák, szőnyegek, egyedi kerámiák, nappali, ebédlő és hálószoba bútorok várják az érdeklődőket.

A bemutatóteremben jut idő arra, hogy a vásároló inspirációkat gyűjtsön, az InnoConcept szakembereivel közösen ötleteljen és találja meg az otthonába leginkább illő bútorokat és kiegészítőket.Időtálló formák, kortárs dizájn városi környezet – sajátos életszemlélet

A dán Bolia most először mutatkozik be Magyarországon. Az InnoConcept-tel azonos filozófia jellemzi a bútorokat. Mindketten hisznek az időtálló formák, kortárs dizájn és városi környezet izgalmas újrafogalmazásában. A természetes anyagokból készült skandináv bútorok a formatervezés egyik csúcsát jelentik a külföldi piacon is. A Hülsta német bútorai jól kiegészíti a skandináv vonalat, hiszen itt is a felső kategóriájú minőség, letisztult vonalak megbízhatóságot és harmóniát sugároznak. A nappali kombinációk, ágyak, ebédlők egytől-egyig Németországban készülnek. A mindkét gyártó által kínált 5 év garancia egyértelműen bizonyítja a vállalatok minőség iránti elkötelezettségét.

Multifunkcionális showroom új megközelítéssel

Az InnoConcept bemutatóterme interaktív lakberendezési műhely, kiváló workshop-, és rendezvény-helyszín, egy közösségi tér; vagyis egy valóban színes színfolt az egykori könnyűipar mementójaként megmaradt barna zónában.

Bolia

Inspiráló, tömörfából, gyapjúból, fémből, márványból és bőrből készített egyedi bútorok dán tervezőktől és szinte kizárólag európai gyártóktól – ez a teljes árukészletével immár Magyarországon is jelen lévő Bolia.

A Bolia bútorokat készít, de nem a szó hagyományos értelmében vett bútorgyár. Csaknem félszáz, skandináv tervezővel dolgozó cég, amely arra törekszik, hogy ne csak bútorokat és kiegészítőket, hanem egy sajátos életszemléletet is átadjon.

Aki bemegy a Bolia valamelyik bemutatótermébe, azt nem csak az egyedi, nagy gondossággal és szeretettel tervezett és környezettudatos szemlélettel elkészített kényelmes kanapék, székek, meglepő kombinációk és ötletes kollekciók várják, hanem illatozó kávé is. Az új skandináv dizájn látványa mellé rengeteg inspirációt, és ha döntött, akkor kivételesen jó minőségű, tartós bútort is kap. És ez nincsen másként Budapesten sem.

Az InnoConcept alapítók
A víz, az agyag és a szép tárgyak szeretete kapcsolja össze az InnoConcept alapítóit, Péli Noémit és Kollin Andrást. Mint mondják, ebben az új projektben ölt testet mindaz, ami mindkettőjüket egyaránt érdekli. Az első közös pont a Duna, amely mellett nem csak laknak, hanem naponta élnek is a folyó által kínált lehetőségekkel. Kajak-edzés a BVSC-ben, vagy kalandozás

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Európa prémium designmárkái egy helyen

Európa prémium designmárkái egy helyen

Harminc nemzetközi designmárka, egy lakás, végtelen lehetőség: megnyílt az Estorio showroom Budapesten.

Hirdetés