A madridi központtal rendelkező márka Budapesten is bemutatkozott a szakma számára. Világszinten a második Strohm Teka bemutatótermének nyári állófogadása remek lehetőséget biztosított arra, hogy egy grandiózus rendezvény keretében a hazai belsőépítészek és lakberendezők is megismerhessék a márka által nyújtott lehetőségeket.

 

Kiemelt meghívottak részvételével, zártkörű esemény keretében rendezte meg 2022 leghosszabb éjszakáján, a márka budapesti bemutatótermében azt az állófogadást, amelyen többek között a neves és elismert építész/designer Fónagy Dóra is tiszteletét tette. A résztvevők ízelítőt kaphattak a milánói lakberendezői kiállításról, megismerhették a Strohm Teka márkaértékeit, valamint termékeit, és bepillantást nyerhettek az idei Casa Decor kiállításba.
 


Nyár esti nagy találkozások

Az állófogadásra nagy örömmel érkeztek meg a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) elnökségi tagjai, a szövetség tagjai, valamint céggel együttműködő lakberendezők és belsőépítészek. A hangulatvilágítás mellett a teljes kikapcsolódásról DJ gondoskodott, emellett étel és ital felszolgálással vált teljessé az este. A résztvevők közül sokan régi jó ismerősként köszöntötték egymást, a Strohm Teka nagy örömmel vette, hogy teret adhatott a nagy találkozásoknak. A pezsgős beszélgetések jó hangulatban teltek, a termékek megismerése és az előadások csak fokozták a jókedvet.
 


Gondoskodó, Támogató, Inspiráló

Bemutatóteremben inspirációs túrával és részletes termék ismertetővel készültek a meghívottak számára, hogy testközelből tapasztalhassák meg a mediterrán ihletésű design és a legújabb technológiai innovációk nyújtotta lehetőségeket. A Strohm Teka Showroom hét különböző tematikájú, teljesen berendezett fürdőszobája a vidéki családi házaktól, egészen a nagyvárosi lakásokon át, a szállodai szobákig, minden stílusnak és élethelyzetnek inspirációs forrást jelent. A vendégek kreativitása is azonnal szárnyra kapott és többen rögtön elkezdtek gondolkodni, hogy jelenlegi terveikhez hogyan tudják hozzá kapcsolni az újonnan megismert Strohm Teka termékeket.

A művészi érzék kifejtése

A neves építész/designer Fónagy Dóra mutatta be a jelenlévőknek az idei 60. Salone del Mobile.Milano momentumait. A világ egyik legelismertebb lakberendezői eseményén évről évre olyan innovatív, művészi és kreatív lakberendezési megoldásokat tekinthetnek meg a résztvevők, amelyek korszakalkotók és egyedülállók a modern lakberendezés és design világában. Fónagy Dóra élménydús beszámolóján keresztül, azok a belsőépítészek és lakberendezők is betekintést nyerhettek a milánói pillanatokba, akiknek idén nem volt lehetőségük személyesen részt venni. 
 


Inspiring bathrooms

A márka értékesítési igazgatója Juhász Zsolt is köszöntötte a vendégeket, majd Deli Viktória marketing igazgató a Strohm Teka teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínáló divízió kialakulásáról, a márka születéséről és filozófiájáról adott bővebb információt. Szó esett arról is, hogy mennyire fontos a Strohm Tekának, hogy a belsőépítészek és lakberendezők is magukénak érezzék a márkát és aktívan használják az egyedülálló Showroom nyújtotta lehetőségeket.

„Termékeik nem csupán kiszolgálni szeretnék a fürdőszobában töltött idő funkcionalitásához kapcsolódó igényeket, hanem inspiráló élménnyé szeretnénk varázsolni a mindennapi tisztálkodással töltött időt. A változatos termékportfolióban csaptelepek, zuhanyrendszerek, kerámiák, zuhanykabinok, zuhanytálcák, fürdőszobai bútorok, mosdók, kádak és kiegészítők széles választéka teszi lehetővé, hogy mindenki egyéni kreativitása mentén, személyre szabott fürdőszobát álmodjon magának, ami életszakaszához is igazodik.” – hangsúlyozta Deli Viktória, marketing igazgató


Ahol idén is találkozott az innováció és az elegancia: Casa Decor 2022

A Strohm Teka a tavalyi sikerei után, idén második alkalommal vett részt az 1992 óta évente megrendezésre kerülő Casa Decor kiállításon Madridban. A kiállításon való személyes élményeiről, valamint a megalkotott térről számolt be Szabó Sára Showroom munkatárs. Idén a márka az Espejo y Goyones stúdióval karöltve egy tágas fürdőszobát gondolt újra. A stúdió a klasszikus jegyeket és az épület eleganciáját megőrizve három „pillanatot” örökített meg, kifejezve az időtlenséget, a klasszikus jegyek és a modern design, valamint technológiai innovációk találkozását kihangsúlyozva.

A Casa Decor-on való szereplésükről szóló részletes beszámolót bővebben a LOSZ honlapján olvashat.
 


Az állófogadáson a szakmai ismeretek bővítésén túl a résztvevők nagyon jól érezték magukat, és mindenki új élményekkel és ismeretekkel tért haza. Kötetlen hangulatú, közös inspirációban volt részük a meghívottaknak és már azonnal elkezdődött a közös tervezés időszaka. A visszajelzések alapján a Strohm Teka rendezvénye egyedülálló élményt nyújtott a szakma jeles képviselői számára, és mindenki várja a közös munkát és a következő közös élményeket, amiknek a szervezése már kezdetét is vette.

A Strohm Teka termékei egyre többször jelentenek régóta keresett megoldást a lakberendezők és belsőépítészek számára, és méltán nyújtanak ihletet a közös munkára.

 

Forrás: sajtóanyag 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Olasz konyha-design karnyújtásnyira 
  • 2023-09-15 12:00
  • Deco

Olasz konyha-design karnyújtásnyira 

Megnyílt a Veneta Cucine első budapesti showroomja
 

Énidő a fürdőszobában

Énidő a fürdőszobában

Újdonság a Strohm Teka fürdőszobakollekciójában – szabadalmaztatott technológiák, egyedi formatervezés és látványos design.

Hirdetés