Hangulatos sárgaság

Mustársárga burkolat és meleg tónusok teszik hangulatossá a kínai Buda Hotelt.

A kínai Archetype Design Organization építésziroda egyszerűséget előtérbe helyező portfóliójába az építészeten túl a belsőépítészet, a grafikai szolgáltatások és a terméktervezés is beletartozik. Művészi szemlélettel hangolják össze a megrendelő elképzeléseit a helyszíni adottságokkal. A kínai Chengduban, a városközponttól távol eső, kevésbé forgalmas utcában építették, és töltötték meg otthonos, meleg színekkel, lélekkel, a hívogató Buda Hotelt.

 

 

A tervezők elsődleges célja, alapkoncepciója a fáradt utazók számára egy valóban pihentető menedék létesítése volt. Ezt szem előtt tartva hajtották végre a változtatásokat az eredeti épületen. Az enteriőr részét képező műalkotások, a jól eltalált, otthonos megvilágítás, a természetes anyagokkal, egyszerűen berendezett hangulatos terek és a sárga-bordó-barna árnyalatokban gazdag, meleg színskála egytől-egyig ezt a víziót szolgálja.

 

 

A szálloda íves kialakítású bejárata otthonosságot és nyitottságot sugall. A belső, klasszikus elemektől mentes térrendezés és stílus egyediségük megőrzése mellett az emberek közötti párbeszéd elindítását célozza. A színpaletta meghitt, meleg tónusú, a mustárságra árnyalat szinte mindenhol visszaköszön leginkább a falakat és a lépcsőket fedő burkolólap formájában. A színek és fények meghatározóak a vendégek kényelme szempontjából, az ilyen módon megformált környezet a komfortos kikapcsolódás nélkülözhetetlen eleme.

 

 

 

A tervezés során a hagyományos hotelszolgáltatások sorát az Archetype Design Organization építészei a klasszikushoz képest teljesen másképp értelmezték. A Buda Hotelben a munka-társasági élet-szórakozás harmonikus triumvirátusa érvényesül az ívek, letisztult vonalak és a megkapó fény-árnyék játékkal összhangban.

 

 

Archetype Design Organization | Web

 

Forrás: designboom

 

További képek a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hangulatos sárgaság

Hangulatos sárgaság

Mustársárga burkolat és meleg tónusok teszik hangulatossá a kínai Buda Hotelt.

2022 – nekünk bejött

2022 – nekünk bejött

Évértékelő képek és gondolatok a Feltörekvők sorozatunkban bemutatott irodáktól.

Hirdetés