Hirdetés

Sőt, te állíthatod össze a saját Warhol-utánérzésedet.

A LEGO Csoport különböző partnerek segítségével új utat nyit az önkifejezés számára: a pop-art rajongói négy különböző készlet (Warhol-Marilyn Monroe, Beatles, Marvel és Star Wars) segítségével hódolhatnak a szenvedélyüknek.

Augusztustól a felnőttek is Legózhatnak: ekkor érkeznek a boltokba a több változatban is megépíthető „popkultúra szettek”. A művek azután is könnyedén átépíthetőek, hogy kihelyezték őket a szobában. A négy készlet mindegyikéhez tartozik egy exkluzív aláírással ellátott lapocska – amely nem hiányozhat az igazi műalkotások mellől – illetve egy új akasztós elem is, amellyel könnyen felakasztható és áthelyezhető a mű.

A LEGO Csoport legújabb felmérése (amelyben közel húszezer felnőttet kérdeztek világszerte) alapján a felnőttek 73%-a folyamatosan keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket, így hát most adott a lehetőség: minden Art modell egy kapcsolódó hanganyaggal kapható, amelyek a tökéletes építőtársak lesznek. A Vasember és a Star Wars alkotóinak anekdotái, illetve Andy Warholhoz és a The Beatles-höz közel állók történetei segítik a felnőtteket az egyes dizájnok mögötti inspirációk megértésében, valamint a zene, a művészet és a film iránti szeretetük elmélyítésében.

Ha már most keresed a helyet a falon, akkor úgy kalkulálhatsz, hogy minden szett összeépítve 40 cm². 

Andy Warhol’s Marilyn Monroe
Andy Warhol 1967-ben készítette a híres élénk rózsaszín portréit Marilyn Monroe-ról, amelyet a LEGO lapok segítségével akár háromféle színben is újratervezhetsz.

The Beatles
Egymás mellett a falon John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison és Sir Ringo Starr? Kell még bármit mondanunk?

Marvel Studios Vasember
A szuperhősrajongók maguk dönthetik el, hogy a 3 az 1-ben szett hőseit milyen kiegészítőkkel ruházzák fel: MARK III, a HULKBUSTER MARK I vagy a MARK LXXXV páncéllal. Akik Tony Stark helyébe kívánnak lépni, kombinálhatják is a három készletet.

Star Wars, a Sith-ek
Darth Vader, Darth Maul vagy Kylo Ren portréi, de a három szett kombinálásával Darth Vader fali önarcképe is elkészíthető.

A Vasember készlet augusztus 1-jétől kizárólag a Lego.hu weboldalon, illetve a LEGO Store boltok polcain lesz elérhető, míg a többi három készlet ugyanettől a naptól egyéb üzletekben is kapható lesz.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a Talent Awards 2020/21 győzteseit 

Kihirdették a Talent Awards 2020/21 győzteseit 

Virtuális kiállítás nyílik a LEGO Hungária Kft. és a MOME közös pályázatán díjazottak munkáiból.

Hatvankilós terhelést is elbírt egy hazai versenyen épült LEGO-híd

Hatvankilós terhelést is elbírt egy hazai versenyen épült LEGO-híd

Lezárult a Hexatlon, a KÉSZ Csoport szakmai versenye, amin LEGO-elemekből terveztek hidakat építőmérnök-hallgatók.

LEGO óra ketyeg a Cordia otthonokban

LEGO óra ketyeg a Cordia otthonokban

Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit a Cordia. 

Hirdetés