Hirdetés

Úgy védi a szorongó embert, mint ahogy a magzatburok is óvja az embriót.

A szöuli székhelyű designer, Hye Seomoon egy olyan „bútorkollekcióval” állt elő, amely jól reflektál a túlhajszolt ember igényeire: ha egy stresszes nap után szeretnéd magad mögött hagyni a külvilágot, csak feküdj bele ebbe a felnőtteknek tervezett bölcsőbe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With gray n green . . . . . #object #무대룩 #까페 #전시회 #exhibition #artdesign #artfurniture #furniture

서문혜 (@hye_mooooon) által megosztott bejegyzés,

Érző héj (Feeling Shell) sorozat: ez a neve annak a kollekciónak, amely olyan, mint egy hálózsák, rugalmas, és felveszi annak az alakját, aki belefekszik. A tervező azt akarta elérni, hogy a pihenésre vágyó ember úgy érezze magát, mintha vízben lebegne, egyenesen a magzatburokban. Seomoon szerint egy olyan héjról van szó, amely megvédi a szorongó embert, mint ahogy a magzatburok is óvja az embriót. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

work in Happy Process Photo by @haen_o0o_ ♥ . . . . . #work #artwork #sewing #design #furniture #feelingshell 1 #artfurniture #artdesign #디자인

서문혜 (@hye_mooooon) által megosztott bejegyzés,

A kollekció második darabja a Hangulatvilágítás (Mood Light) elnevezést kapta, kenderszövetből és gyapjúból készült, az előbbit Koreában sambénak hívják, az ok, amiért a tervező ezt az anyagot választotta, az a természetes mivolta. Mivel a bútorhoz használt anyagnak tartósnak kell lennie, két réteget ragasztott össze hagyományos koreai keményítővel.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy gyerekkori álmom vált valóra

Egy gyerekkori álmom vált valóra

Interjú Kele Sári designerrel!

Spanyol humor (X)

Spanyol humor (X)

Ikonikus bútorok – beszélgetés Jászay Elizabettel, a Ligne Roset hazai üzletvezetőjével. Ötödik rész.

Hirdetés