Hirdetés

Informális, hiteles és inspiráló terek iránti igény az irodatérben a kreativitás ösztönzésére.

A modern munkaterület egyre inkább a munka és a magánélet ötvözéséről szól. A rugalmasságról és a szabadságról egy toleráns és nyitott munkaterületen belül. A rögzített szerkezetek lágyításáról, a kreativitásról és az individualitásról. A Bolia dán dizájncég a Steelcase-szel együttműködve skandináv designt, széles választékot, kényelmet és izgalmas tervezési lehetőségeket biztosít, mint ahogy a Blue új irodájában ez jól meg is mutatkozik.

A kollekció

A Steelcase exkluzív gyűjteményét kínálja, több kanapéval, fotellel, lámpával és asztallal. A kollekció piaconként változik, hogy megfeleljen a különleges igényeknek és elvárásoknak, de a közös nevező mindig a kreatív skandináv formatervezés.

Fenntartható minőség

A Bolia kollekciója kompromisszum nélküli hangsúlyt fektet a tartósságra, a büszke kivitelezésre és a fenntarthatóságra, újrahasznosítható anyagok felhasználásával és a hosszú élettartammal minden egyes designnál. A Steelcase & Bolia kollekció tömör fából vagy tömör fából készített dizájn széles választékát kínálja. A fa fenntartható európai erdőkből származik, ahol a hangsúly az újrahasznosításra és a tartósságra koncentrál. Még a fa, amelyet a Bolia kanapék belsejében vázszerkezetként használnak, az is fenntartható. Valamennyi textil környezetbarát, minimális energiafelhasználással és vegyi anyagok nélkül gyártott.

Tesztelve és tartósan kialakítva

A kiemelkedő termékminőség és a hosszú élettartam biztosítása érdekében a Bolia teljes bútorgyártása Európában a legfejlettebb gyártónál zajlik. Ezenkívül minden formatervezést gondosan megvizsgálnak a világ vezető minőségügyi és tanúsító ügynökségével, a német Bureau Veritas-szal együttműködésben. Minden konstrukciót szigorú szilárdsági és rugalmassági teszteknek vetnek alá, valamint minden káros vegyi anyag vizsgálatát elvégzik, mielőtt bármilyen design megjelenne a kollekcióban.

(X)


Belsőépítészet: MádiLáncos Stúdió
Kivitelező: Cartex2000 Kft.
Irodabútor: Blue Business Interior
Irodaszőnyeg: floor by Blue
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Shaw Contract szőnyegkollekcióit a természet ihlette

A Shaw Contract szőnyegkollekcióit a természet ihlette

Olyan, mintha egy kínai kertben járnánk, vagy egy sziklás-völgyes hegyvonulaton.

Európai piaci igényekhez szabva: a Rapid Select szőnyegcsalád

Európai piaci igényekhez szabva: a Rapid Select szőnyegcsalád

Gyors átfutású projektekből a legtöbbet hozza ki a Rapid Select szőnyegcsalád.

Egyszülős Központ, Biennále és gyapjú ház az idei Highlights of Hungary jelöltjei között

Egyszülős Központ, Biennále és gyapjú ház az idei Highlights of Hungary jelöltjei között

Drón, robot, gyapjúház vagy esetleg egy közösségi tér lesz a nyertes? Inspiráló alkotások a hazai kreatív világból, január 28-ig lehet szavazni.

Hirdetés