Hirdetés

Informális, hiteles és inspiráló terek iránti igény az irodatérben a kreativitás ösztönzésére.

A modern munkaterület egyre inkább a munka és a magánélet ötvözéséről szól. A rugalmasságról és a szabadságról egy toleráns és nyitott munkaterületen belül. A rögzített szerkezetek lágyításáról, a kreativitásról és az individualitásról. A Bolia dán dizájncég a Steelcase-szel együttműködve skandináv designt, széles választékot, kényelmet és izgalmas tervezési lehetőségeket biztosít, mint ahogy a Blue új irodájában ez jól meg is mutatkozik.

A kollekció

A Steelcase exkluzív gyűjteményét kínálja, több kanapéval, fotellel, lámpával és asztallal. A kollekció piaconként változik, hogy megfeleljen a különleges igényeknek és elvárásoknak, de a közös nevező mindig a kreatív skandináv formatervezés.

Fenntartható minőség

A Bolia kollekciója kompromisszum nélküli hangsúlyt fektet a tartósságra, a büszke kivitelezésre és a fenntarthatóságra, újrahasznosítható anyagok felhasználásával és a hosszú élettartammal minden egyes designnál. A Steelcase & Bolia kollekció tömör fából vagy tömör fából készített dizájn széles választékát kínálja. A fa fenntartható európai erdőkből származik, ahol a hangsúly az újrahasznosításra és a tartósságra koncentrál. Még a fa, amelyet a Bolia kanapék belsejében vázszerkezetként használnak, az is fenntartható. Valamennyi textil környezetbarát, minimális energiafelhasználással és vegyi anyagok nélkül gyártott.

Tesztelve és tartósan kialakítva

A kiemelkedő termékminőség és a hosszú élettartam biztosítása érdekében a Bolia teljes bútorgyártása Európában a legfejlettebb gyártónál zajlik. Ezenkívül minden formatervezést gondosan megvizsgálnak a világ vezető minőségügyi és tanúsító ügynökségével, a német Bureau Veritas-szal együttműködésben. Minden konstrukciót szigorú szilárdsági és rugalmassági teszteknek vetnek alá, valamint minden káros vegyi anyag vizsgálatát elvégzik, mielőtt bármilyen design megjelenne a kollekcióban.

(X)


Belsőépítészet: MádiLáncos Stúdió
Kivitelező: Cartex2000 Kft.
Irodabútor: Blue Business Interior
Irodaszőnyeg: floor by Blue
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elmosódott határvonalak

Elmosódott határvonalak

Informális, hiteles és inspiráló terek iránti igény az irodatérben a kreativitás ösztönzésére.

Padlóburkolat, avagy hangulatteremtés az irodában

Padlóburkolat, avagy hangulatteremtés az irodában

Mert meghatározza a hangulatodat, hogy milyen szőnyegen lépdelsz a munkahelyeden.

Az alkotás szabadsága

Az alkotás szabadsága

A Blue új irodájának megalkotásakor kiemelt fontossággal bírt, hogy az emberek megválaszthassák, hol és hogyan tudják magukból a lehető legtöbbet kihozni.

Hirdetés