Ellenben elindult a Designerwebshop, ahol mégis megtalálod a hazai tervezők munkáit. 

Érthető szomorúsággal közölte a WAMP a hírt, hogy az idei Karácsonyi WAMP Designvásárok elmaradnak. Az indok természetesen a koronavírus-járvány, amelynek súlyosbodása miatt nem lenne biztonságos a karácsonyi vásárok megtartása.

„Mindannyiunk egészségének és személyes biztonságának védelmében idén nem találkozhatunk személyesen, de az online felületeinken továbbra is követhetik kedvenc tervezőiket az érdeklődők – írták a szervezők. – Igyekszünk folyamatosan változatos tartalmakat és

kreatív ötleteket megosztani a karácsonyi ajándékok beszerzésével kapcsolatban ebben az átmeneti időszakban is, hiszen nagyon fontos, hogy a nehéz helyzetben is támogassák a hazai alkotókat!”

Ami mégis jó hír, hogy elindult a várva-várt Designerwebshop (lásd a fenti screenshotot) magyar tervezők kisszériás, vagy sok esetben teljesen egyedi, egyszeri és megismételhetetlen tárgyainak, ruháinak, ékszereinek és dekorációs termékeinek a lelőhelye.

De ha itt nem találnál elég információt, vagy a designszomjad olthatatlan, akkor a Facebookon és az Instán is kövesd a designshopot, nehogy lemaradj az újdonságokról és az akciókról!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elmarad a WAMP karácsonyi designvására

Elmarad a WAMP karácsonyi designvására

Ellenben elindult a Designerwebshop, ahol mégis megtalálod a hazai tervezők munkáit. 

WAMP Design Vásár

WAMP Design Vásár

Nem lehet Design Hét WAMP Design nélkül: vár a Sirály sétány!

WAMP designvásár Szentendrén

WAMP designvásár Szentendrén

A város igazi arcát bemutató Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva esemény keretében.

Hirdetés