Hirdetés

A Projekt Showroom 16. pop-up boltja március 10-én nyílt a Paulay Ede utca 29-ben. 

A Projekt Showroom 16. pop-up boltja március 10-én nyílt a Paulay Ede utca 29-ben. Ezúttal a bútoroké a főszerep az otthonok tavaszi megújulása jegyében. A dán modernizmus, a 70-es évek és újjáépített bútorok állnak a középpontban, de a korábbi évek vintage kínálatához hasonló romantikus darabok is elérhetők lesznek.

Fotó © Agócs Péter

Tizenegy napon át minden a bútorokról fog szólni a Projekt Showroom következő pop-up boltjában, amelyet idén is Matisz Alíz enteriőrtervező és stylisttal közösen rendezett be a csapat. A március 10-én 10 órakor nyíló válogatás sok különlegességet foglal magába, és a szervezőktől megszokott módon több stílusirányt is felölelnek a kiállított és megvásárolható bútorok. „Az újjáépített bútorok nagyon felpezsdítették a lakberendezést, egyre több műhely lép túl az egyszerű restauráláson és alkotnak valami újat és kortársat, ami nagyon izgalmas összhatást eredményez.” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

Fotó © Szőke Dániel Bogdán

Jelen lesznek a boltban a dán modernizmus és a 70-es évek bútorai, melyek amellett, hogy önmagukban is gyönyörűek, tökéletesen illeszkednek a mai otthonok eklektikus stílusába. A korábbi évekhez hasonlóan a vidéki romantikus stílus darabjai is megtalálhatók lesznek: ruhás és könyves szekrények, fésülködő asztalok, komódok, tálalók, ebédlő - és konyhai asztalok, ládák, éjjeli szekrények, és rengeteg szék. Újdonság lesz idén a bútorszövet és az antik, kézi csomózású szőnyeg.

Fotó © Szőke Dániel Bogdán

Sokféle kerámia és apróság is helyet kapott a kínálatban, így bárki nagyon egyszerűen felfrissítheti otthonát. A termékek sokszínűsége mellett az árak is nagyon széles spektrumon fekszenek, hogy biztosan találhasson mindenki egy számára elérhető megfelelő darabot.

A bútorbolt elérhetősége: március 10-20.

Nyitva tartás: minden nap 10-20 óráig.

Helyszín: 1061, Paulay Ede utca 29. / Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka

További információk: http://www.facebook.com/projektshowroom

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Az elektromossá alakított veterán autó az év nagy húzása

Az elektromossá alakított veterán autó az év nagy húzása

Elektromos hajtással tesz jövőbiztossá veterán autókat a Garage Italia kreatív ügynökség. A milánói cég nemcsak visszahozza a klasszikus autók szellemiségét, de fenntarthatóvá és még szórakoztatóvá is varázsolja őket.
Összebútorozott a designügynökség és a bútorszövetség

Összebútorozott a designügynökség és a bútorszövetség

Cél a modern magyar bútoripar, illetve a divat- és designipar hazai szereplőinek szakmai támogatása.

Ha eleged van mindenből, ebben a bölcsőben magzatpózba vághatod magad

Ha eleged van mindenből, ebben a bölcsőben magzatpózba vághatod magad

Úgy védi a szorongó embert, mint ahogy a magzatburok is óvja az embriót.

Hirdetés