Hirdetés

Ivanka újdonságok a Salone del Mobilén.  

A beton funkciójának újragondolása, a magas színvonalú technológia és a kortárs formatervezés összekapcsolása: az április 12 és 17 között megrendezett Milánói Design Héten a résztvevők elsőként tekinthették meg az IVANKA QTZ CONCRETE Edition és a Kuvaro Volcano Bath limitált darabjait.

 A design szakma egyik legjelentősebb tavaszi eseményén a résztvevők egy izgalmas alkotást ismerhettek meg. Alexander Lotersztain ausztrál tervező rozsdamentes acél székinstallációját gondolta újra a designer beton cég. Az IVANKA QTZ CONCRETE Editionnek Rossana Orlandi, a milánói élet egyik kreatív ikonja adott helyet galériájában. A kvarc természetes geometriai formái által inspirált, betonból újragondolt installáció, a terrazzo hagyományai előtt tiszteleg. A termék limitált kiadása a milánói rendezvényen mutatkozott be a nagyközönség számára.

kép © IVANKA

A designer-beton cég másik újdonságát, az április 12 és 17 között kiállított beton burkolatú Kuvaro Volcano kádakat sajátos egyensúly jellemzi forma és funkció között. Az egyedi fürdőszobai darabokat az anyagok tisztasága, a nyers formák, a fények és árnyak játéka inspirálta.

 A 2015-ben 2,5-szeres bevételnövekedést elérő vállalat az idei évtől egy letisztultabb profillal, 5 különböző divízióval jelentkezik, 360 fokos szolgáltatást biztosítva ügyfelei számára. Nemzetközi tevékenysége mellett, az IVANKA a hazai piactól sem szakad el, az ópusztaszeri látogatóközpont és a Rudas Fürdő homlokzatának megújítása után, többek között a CEU-val működik együtt a designer-beton cég.

kép © IVANKA

Nemzetközi szakmai kapcsolatok

A márka immáron 15 éves iparági tapasztalattal rendelkezik, 4 kontinensen és 70 városban van jelen. Ügyfeleik között szerepel a Vodafone, Mercedes-Benz, Saint Laurent Paris, W Hotel Amsterdam, Navy Yard, MGM Grand Las Vegas, Liberty London, Harvey Nichols nemzetközi luxus üzletei, G-Star RAW, Holcim, BMW, Fairmont Hotel, Andaz by Hyatt. Az IVANKA-t az a megtiszteltetés érte, hogy olyan nemzetközileg elismert szakértőkkel dolgozhatott, mint Marcel Wanders, Tom Dixon, Perkins Eastman és Zaha Hadid Architects.

Alexander Lotersztain argentín születésű ausztrál designer, a Derlot design stúdió alapítója. A számos díjat elnyert stúdió fő profilja a  bútortervezés és az enteriőr design, emellett foglalkozik még hotelek kialakításával, márkaépítéssel és design tanácsadással.

szöveg:sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A beton térhódítása
  • 2020-06-14 14:00
  • Deco

A beton térhódítása

Kevés anyag képes így megújulni, fejlődni és alkalmazkodni.

Kagylóhéjból készített betont egy londoni design stúdió

Kagylóhéjból készített betont egy londoni design stúdió

Vajon a kagylóhéj lesz az új cement?

Törölték a 2020-as Salone del Mobilét

Törölték a 2020-as Salone del Mobilét

Nincs értelme jövőre megrendezni az idei kiállítást Milánóban.

Hirdetés