A Laokoon Design új lámpakollekciója idén áprilisban debütál az Ó utcában nyíló bemutatóteremben.

A Laokoon Design új lámpakollekciója idén áprilisban debütál az Ó utcában nyíló bemutatóteremben.

Új kollekcióval és egy új bemutatóteremmel jelentkezik 2016 áprilisában a Laokoon Design. A társaság 2015-ben irányt váltott, a korábbiaknál hangsúlyosabban fordult a belsőépítészeti megoldások felé. A korábbi koncepciólámpákat egy új kollekció követte, és idén tavasszal elindul egy új termékcsalád, a wall-art vonal is.

A társaság célja, hogy minél szélesebb, prémium kategóriájú termékpalettával jelenjen meg a hazai és a nemzetközi piacokon. Az új termékeket a mozgószövet kitalálója, Szentirmai-Joly Zsuzsanna textiltervező és Csizmadia Zsolt formatervező tervezték. Zsolt tavaly szeptemberben csatlakozott a márkához és friss ötletei új lendületet adtak az egész csapatnak. Az irányváltást segíti a társaság új megjelenése is, az új honlap, és az áprilisban a budapesti belvárosban nyíló bemutatóterem.A bemutatóterem célja, hogy a Laokoon termékek iránt érdeklődő belső építészek és lakberendezők ne csak a kiállításokon találkozhassanak a termékekkel, hanem közvetlenül megismerhessék azokat és az anyagban rejlő lehetőségeket, valamint nap mint nap találkozhassanak a Laokoon kreatív csapatával. Az új termékcsaládhoz széles anyagválaszték párosul, a korábban is közkedvelt műanyag anyagok mellett megjelent a fa és a műbőr, ami pozitív visszhangra talált. A társaság továbbra is nagy hangsúlyt fektet ügyfelei egyedi igényeinek kiszolgálására. „A Laokoon új startégiája és szemlélete egy, a korábbinál aktívabb értékesítési és marketing tevékenységgel párosul, ezért jelentős szervezetfejlesztésbe fogtunk.

Bízunk benne, hogy a szakmai sikereinket sikerül mihamarabb üzleti sikerekre váltanunk” – mondta Szentirmai-Joly Zsuzsanna a társaság alapítója. A csapathoz márciusban csatlakozott Boglutz Alexandra (sales) és Szász Eszter (marketing) hogy a korábbinál több partnerhez jussanak el a társaság termékei. Az új kollekciót Budapesten az Ó utcában nézhetik meg, illetve néhány termékkel találkozhatnak a Made in Hungary kiállításon is. A showroom április 21.-én délután 2 órától megnyitja kapuit és egészen este 9 óráig várják az érdeklődőket. Az ünnepélyes megnyitó délután 5 órakor kezdődik.  

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Hannabi múzsája meghozta az igazi meglepetést

A Hannabi múzsája meghozta az igazi meglepetést

A tízéves brand most lehetővé tette a tökéletesen személyre szabott kanapék tervezését.

Greta Thunberg nyomán tüntető kollekciót készített egy magyar tervező

Greta Thunberg nyomán tüntető kollekciót készített egy magyar tervező

Vecsei Réta ruháin megjelennek a Fridays For Future mozgalom üzenetei.

Variálható alapdarabokkal jön a Vengru új kollekciója

Variálható alapdarabokkal jön a Vengru új kollekciója

Az SS20 táskák kifinomultabb formákkal, ergonomikus kialakítással érkeznek.

Hirdetés