A Basic Collection 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából három különleges programmal készül az ikonikus eseménysorozat, a 15 éves Design Hétre. 

A Basic által meghívott design legenda, Marc Sadler előadását és workshopját az eseménysorozat szervezői kiemelt programként kezelik.

Nagy érdeklődésre tarthat számot az egyik legizgalmasabb témát feldolgozó előadás, amely a világszintű coworking irodahálózat, a Mindspace németországi design filozófiájába nyújt betekintést. Az előadást a koncepció megalkotója, az izraeli StudioMu vezetője, Michael Ankava tartja.

Íme a programok részletes leírása:

Marc Sadler - Előadás

2018 októberében Budapesten, Marc Sadler világhírű dizájner a modern bútor design esszenciájába nyújt betekintést az érdeklődők számára. 2018. október 11-én, 18:30-tól a 3 órás előadás során a résztvevők a jövő formai irányzatairól, valamint az alapanyagok terén várható trendekről hallhatnak. Sor kerül Sadler és a Metalmobil évek óta gyümölcsöző együttműködésének bemutatására is. Az eseményen való részvételhez az alábbi linken regisztrálhat: http://bit.ly/DesignWeek18MarcSadlerPresentation

Marc Sadler előadás

Marc Sadler szakmai workshop

2018 októberében Budapesten, Marc Sadler páratlan lehetőséget kínál 30 szerencsés formatervező tanulónak. 2018. október 12-én, délelőtt 10-től, a 3 órás angol nyelvű szakmai workshop folyamán a résztvevők személyesen is megismerhetik a híres tervező munkamódszerét és Sadler vezetésével egy új, innovatív termék tervezése során kibontakoztathatják kreativitásukat, miközben betekintést nyerhetnek a jövő design irányzataiba és megismerhetik a felhasznált alapanyagok várható trendjeit is.

(Az workshopra kizárólag formatervezést tanuló vagy formatervezésben dolgozó szakmai résztvevőket várunk)

Az eseményen való részvételhez az alábbi linken regisztrálhat: http://bit.ly/DesignWeek18MarcSadlerWorkshop

Marc Sadler szakmai workshop

MINDSPACE co-working projektek Németországban

2018 októberében, Budapesten a Basic Collection által szervezett program keretein belül a Studio Mu bemutatja a Mindspace németországi irodáihoz (Frankfurt, Berlin, München, Hamburg) kapcsolódó co-working design koncepciót és betekintést nyerhetünk a co-working irodákban található különböző terek berendezéséhez kapcsolódó filozófiába is. 2018. Október 18-án 18:30-tól, a 3 órás előadás folyamán résztvevők megismerhetik a legújabb trendeket, legmodernebb irodai stílusokat és ízelítőt kaphatnak arról, hogy milyen is egy co-working iroda élete.

Az eseményen való részvételhez az alábbi linken regisztrálhat: http://bit.ly/DesigWeek18MUStudio

MINDSPACE co-working projektek

www.basiccollection.hu
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Alakíts át egy parkolóhelyet a rakparton!

Alakíts át egy parkolóhelyet a rakparton!

Pályázatot írt ki a VALYO.

Hirdetés