Hirdetés

A Blue új irodájának megalkotásakor kiemelt fontossággal bírt, hogy az emberek megválaszthassák, hol és hogyan tudják magukból a lehető legtöbbet kihozni.

A munkavégzésre kínált változatos terek megteremtése és a munkavállalók választási szabadsága – az ideális irodaterek legfőbb ismérvei.

Steelcase évtizedek óta kutatja, hogy a munkakörnyezet hogyan alakítja a viselkedést, erősíti a kultúrát és segíti elő az üzleti eredményeket. Több jelentésük feltárja a munkavállalói elkötelezettség és a munkakörnyezet kapcsolatát;

a világ minden tájáról begyűjtött eredmények pillanatképet adnak a munkahelyről és felfedik a pozitív összefüggést a munkavállalók elkötelezettsége és a munkakörnyezettel kapcsolatos magatartás között.

A munkakörnyezet megválasztása és irányítása a terek ökoszisztémájával érhető el, amelynek célja, hogy ösztönözze az embereket arra, hogy választhassanak a különféle környezetek közül a feladatuktól, az alkalmazott technológiáktól vagy egyszerűen szellemi állapotuktól függően. Hiszen az emberek sokszínűek, ami az egyik munkavállalónak működik, az lehet a másiknak nem. Egy lágyabb, alkalmazkodóbb környezet megteremtése, megváltoztatható elemekkel, amelyek különböző élményeket kínálhatnak különböző emberek számára nagyobb elköteleződést és produktivitást vált ki.

A Blue új irodatér stratégiájának megalkotásakor kiemelt fontossággal bírt, hogy az emberek a szervezet minden szintjén megválaszthassák, hol és hogyan tudják magukból a lehető legtöbbet kihozni. A jól átgondolt és jól zónázott tér támogatja mind az együttműködést, a kollégákkal való ötletgyűjtést, vagy a magánélet védelmére szolgáló fülke az egyéni fókuszálást, vagy egy szociális terület, ahol spontán megbeszéléseket bonyolíthatnak le. Az irodatér változatos és moduláris bútorozása is mindezt támogatja és kiszolgálja azáltal, hogy könnyen átkonfigurálhatók a felhasználói igények szerint. Ez az agilis munkakultúra, amely elősegíti és ösztönzi a tevékenységalapú munka szabadságát

(x)


  • Belsőépítészet: MádiLáncos Stúdió
  • Kivitelező: Cartex2000 Kft.
  • Fotó: Jaksa Bálint
  • Irodabútor: Blue Business Interior
  • Irodaszőnyeg: floor by BlueHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ezeket a fotókat díjazták a Sony World Photography 2021-en építészet kategóriában

Ezeket a fotókat díjazták a Sony World Photography 2021-en építészet kategóriában

A sorozatok témai között találunk kisállat krematóriumot, Walter Gropius mesterházakat és kínai építkezést madártávlatból.

Botrány lett a 666 példányban készült sátán-cipőből

Botrány lett a 666 példányban készült sátán-cipőből

Az amerikai zenész, Lil Nas X és a brooklyni MSCHF márka 666 néven fekete Nike edzőcipőt tervezett.

Wolsky András kiállítás Madridban és Lisszabonban

Wolsky András kiállítás Madridban és Lisszabonban

A képzőművész geometrikus absztrakt munkáit a generált véletlen és az idő hozza létre.

Hirdetés