Hirdetés

Sem designer, sem marketinges, sem vállalkozó nem létezhet ma már digitális design tudás nélkül. Serfőző Péter „sárga könyve” segít megérteni a tervezés alapjait, és segít átlépni a klasszikus gondolkodásból a digitális felületek tervezésének világába.

 

Ez a harmadik brandguide könyv a sorozatban: a branding alapjai és a tipográfia tematika után most az elmúlt évtizedekben szerzett digitális felületek tervezésekor szerzett tapasztalatit alapján osztja meg Serfőző Péter (brandguide.hu társalapító, Zwoelf CEO), a könyvek írója.
 


A User Interface Design – UI design & digitális tervezés című új kötet öt fejezete (UI? UX? Webdesign?; Az UI tervezés elméleti alapjai; Digitális arculat; A UI-Design építőelemei; Hasznos – UI-szótár) 200 oldalon, gazdagon illusztrálva, több mint 100 ábra és kép segítségével mutatja be a digitális tervezés legfontosabb szempontjait.

Kinek szól ez a könyv?

  • Elsősorban a designereknek, akik nap mint nap meg kell, hogy birkózzanak a digitális kor hozta elvárásokkal, akik weboldalakat, applikációt, digitális felületeket terveznek.
  • Ahogy a designereknek ismerniük kell a html és css alapokat, úgy a fejlesztőknek sem árt kicsit ismerniük a design alapjait.
  • Nincs startup vagy vállalkozás website nélkül. Ez a könyv segít az MVP kialakításában, vagy abban, hogy könnyebb legyen a kommunikáció a designerekkel.

„Hiszek a könyv erejében. A könyvek segítenek minden olvasónak, hogy jobbak legyenek az adott területen és a könyv segít a brandguide számára is, hogy egyre népszerűbb legyen, egyre több helyre tudjon a megosztott tudás eljutni” – jegyzi meg Serfőző Péter.

User Interface Design | könyv

További információk a könyvről és online megrendelés
Ha belelapoznál a könyvbe, azt ITT teheted meg!

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Rubik kocka önmagán túlmutató szimbólummá vált

A Rubik kocka önmagán túlmutató szimbólummá vált

Bemutatták Rubik Ernő A mi kockánk című, magyarul és angolul megjelent könyvét.

„Csakis akkor tudok dolgozni, ha nők között vagyok”

„Csakis akkor tudok dolgozni, ha nők között vagyok”

Megjelent a Lechner Ödön írásait közreadó könyv.

Egy design-ikon születésnapjára

Egy design-ikon születésnapjára

88 éves Dieter Rams, a fogyasztói formatervezés atyja.

Hirdetés