A megkapó, egyedi, műtárgyat idéző táskák elhozzák a felszabadító felhőtlenséget.

A Business kollekció azzal a céllal készült, hogy kivételes ünnepi érzést hozzon el a hétköznapokba. A gyakran egyhangúan, rutinszerűen elfutó munkanapok szürkeségében vágyunk az ünnepek különleges és szép pillanataira, arra a felszabadító felhőtlenségre, amelyet ritkán élhetünk át a mindennapi taposómalomban. Ezt a felszabadító pillanatot hozza el az AGNESKOVACS új kollekciója, a táskák megkapó esztétikája és egyedisége által. Műtárgyat idéző vonalvezetésük és részleteik finom kidolgozottsága minden pillantással és tapintással egy pillanatnyi élményt, ünnepi örömet teremtenek akár egy nehéz tárgyalás alatt vagy egy fárasztó munkanap végén.

Az AGNESKOVACS új kollekcióját a sokoldalú kortárs nő ihlette, aki magabiztos, intelligens és önazonos. Kreativitással és nyitottsággal áll a kihívások elé, elhivatott mind munkájában, mind családjában betöltött szerepében. Döntéseiben tudatos, ezért ha rátalál a hozzáillőre, kitart választása mellett. Stílusa egyaránt sokrétű; időtlen eleganciáját formabontó részletek teszik emlékezetessé és üdítően modernné.
 
Az új kollekció a dinamikus nő feszített ütemű mindennapjaira kínál alapdarabokat. A táskák az irodai öltözködéshez illeszkedő formai kialakítást kaptak, mégis részleteikben finom, nőies fricskát rejtenek. A táska oldalai kinyíló kálát idézően simulnak egymásra, az organikus formavilág így utal a kortárs nőt jól jellemző folyamatos fejlődésre, kivirágzására a tanulásban és az önfejlesztésben. A márkára kezdetektől jellemző módon a táskák ismét egy egész bőrlap formára alakításával készültek biztosítva időtállóságukat. Különleges részletként jelenik meg a kézi varrással készült táskafogó, amelynek finomsága emeli a kiegészítők értékét.
 
A Business kollekció kézitáskái három méretben készültek el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kialakítást, sőt egyedi igény esetén akár személyre is szabhatók. A kézitáskák forma világához illeszkedve hátitáska, öv és bőr ékszerek (nyaklánc, karkötő) is készültek a teljes kollekcióban.

A kollekció elérhető az AGNESKOVACS studio-ban és online.

Fotó: Oleg Borisuk
Modell: Kiss Anna / Highlight Models
Stylist: Kiss Márk
Smink: Virág Zsófi
Haj: Gém Kitti / Close

Instagram: @agneskovacsbags
Facebook: facebook.com/agneskovacsHU
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Bútorok, amelyek sosem mennek ki a divatból

Bútorok, amelyek sosem mennek ki a divatból

Le Corbusiertől Arne Jacobsenig megmutatjuk, milyen az időálló design. 

Már szállodákat is építenek konténerből

Már szállodákat is építenek konténerből

A londoni Stow-Away Hotel jó példája annak, hogy a javíthatatlanná vált konténerek kiváló alapanyagul szolgálhatnak az építészetnek. 

Visszatérnek a villamosok a prágai Vencel-térre

Visszatérnek a villamosok a prágai Vencel-térre

Teljesen megújítják a cseh főváros ikonikus terét. 

Hirdetés