Olyan, mintha egy kínai kertben járnánk, vagy egy sziklás-völgyes hegyvonulaton.

A természeti elemek megjelenítése a belső terekben pozitív érzelmeket és hatásokat váltanak ki az emberekből. A Shaw Contract két NeoCon-díjas kollekciója összekapcsolja az embert a természettel; a Walking in the Garden kollekcióját a kínai kert inspirálta, az Off the grid pedig a sziklás, földes terepet idézi meg.

A köveken lépdelve kapcsolódunk a múlthoz és a jelenhez.

A Walk in the Garden a kertben fellelhető kövek, kavicsok, nyersanyagok és azok természeti adottságainak kapcsolatát tárja fel.

A William McDonough kínai kertjéből származó személyes képek inspirálta szőnyegcsalád különböző mintákat tartalmaz, hasonlóan a kertben található színekhez és textúrákhoz, amelyek lehetővé teszik a természetes környezet becsempészését a mindennapi életbe.

A kollekció elérhető 22,9x91,4 centiméter méretben és 10 színben. Az Eco Solution Q fonalból és EcoWorx hátlappal készült termékek 100%-ban újrahasznosíthatók, és hozzájárulnak a LEED-hez. A termékcsalád videója itt tekinthető meg. 

A sziklák szétterülnek, a képzelet kitör.

A mai felgyorsult világban egyre kevesebb idő van a gondolkodásra; a digitális élet pedig eltávolítja az érzékeket, ezért vágyunk a puha felület nyugtató erejére, a természetben fellelhető vizuális harmóniára, a fizikai kapcsolatra.

Az Off the Grid a hullámzó minták mélyen texturált gyűjteménye természetes, nyugtató színekkel, amely tükrözi a természeti környezetet, és mélyebb kapcsolatot alakít ki a körülöttünk lévő világgal.

Az Off the Grid inspirációjának megszerzése érdekében a Shaw Contract tervezőcsapata a technológiától és modern életmódtól teljesen eltávolodva a természetbe ment, hogy mikroskálán figyelje meg a tájat, a szerves mintákat a pókhálókban és a mohákban. A kollekció elérhető 30,5x121,9 centiméter méretben, 4 stílusban és 12 színben, melyek mindegyike a természet elemeit hozza vissza. Az árnyalatok közé tartozik a Coast, amely mélykék, a Cliff, poros szürke és Dune, meleg bézs.

Egy őszinte és hiteles színpaletta közvetlenül a környezetünkből

A kollekciókról bővebb tájékoztatás a floor by Blue honlapján érhető el.

(x)
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szőnyegkollekciók élményre tervezve

Szőnyegkollekciók élményre tervezve

A Shaw Contract szőnyegcsaládjai élményt nyújtanak, hangulatot teremtenek és újradefiniálják a teret. 

A Shaw Contract szőnyegkollekcióit a természet ihlette

A Shaw Contract szőnyegkollekcióit a természet ihlette

Olyan, mintha egy kínai kertben járnánk, vagy egy sziklás-völgyes hegyvonulaton.

Európai piaci igényekhez szabva: a Rapid Select szőnyegcsalád

Európai piaci igényekhez szabva: a Rapid Select szőnyegcsalád

Gyors átfutású projektekből a legtöbbet hozza ki a Rapid Select szőnyegcsalád.

Hirdetés