Hirdetés

Zergi Bori új fotóstúdiójának minden zugán érződik a személyes törődés.

Hirdetés

Zergi Borbála fotós miután kiköltözött a régi stúdiójából, majdnem két évig keresgélt újat a környéken, Szombathelyen, de nem talált alkalmas helyet. Ennek következtében egy időre el is engedte a stúdiófotózásokat, és az ehhez kapcsolódó projekteket. Februárban aztán adódott egy lehetőség...

...a lehetőségre azonnal le is csapott, érthetően, elvégre egy korábban is fotóstúdióként üzemelő hely lett az új munkaterülete.

A hosszas keresés és végül eredményes találás után március elejére elkészültek az átalakításokkal, elmondása szerint még tisztább, még letisztultabb és világosabb lett, mint az előző alkotóbázisa.

A színhasználat, a tiszta, nyers falfelületek és a bútorok szellős elhelyezése mind elősegíti a koncentrációt. A fény egyenletesen ömlik be a magasan lévő, széles ablaksávból, a díszítések otthonos, kellemes hangulatot teremtenek, de szó sincs felesleges zsúfoltságról.

Egyszerűen olyan tér, ahová bármikor szívesen betérnénk, dolgoznánk ott néhány órát (bármit is), beszélgetnénk kicsit egy kávészünetben. Vagy belelapoznánk a Búvár Zsebkönyvek-sorozat egy-egy példányába, ami az egyik személyes kedvencünk a projektben.

Tökéletesek az arányok, Bori kiválóan ráérzett az otthonosság-minimalizmus egyensúlyára, ami egy stúdió esetében különösen fontos: semmi nem vonja el a figyelmet, mégis kellemes, ami az ügyfelek szempontjából is kiemelten fontos.   

Bori főként divat- és portréfotózást vállal, az esküvőket és az utazásokat most egy ideig jegelnie kell. Pedig boldog volt, hogy a tavasz indulása egyben az ő újrakezdését is jelenti, aztán beütött a koronavírus, és keresztbe húzta a számításait. Mint sok más embernél, Zergi Bori életében is magányos időszak következik, egy jó darabig várhatóan a stúdiója is csendes lesz.

Bízik azonban abban, hogy hamarosan sok embernek okozhat majd örömet az itt készített fotókkal, a stúdióba szervezett workshopokkal, eseményekkel és mini kiállításokkal, és újult erővel vetheti bele magát a fotózásba.

A stúdió egyébként más fotósok számára is bérelhető lesz, várja szeretettel a természetes fényekkel dolgozó alkotókat.Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a karantén idején is kapható, a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken.Kapcsolódó cikkek

Megszelidített minimál
  • 2020-07-01 09:00
  • Deco

Megszelidített minimál

Panorámás budai lakás

Új funkciók egy lakótelep kiüresedett hőközpontjainak

Új funkciók egy lakótelep kiüresedett hőközpontjainak

Technika-komplexum nyerte az Árkay-díjat.

Már itthon is kapható a szmogevő tető

Már itthon is kapható a szmogevő tető

Íme a BMI Villas újrahasznosított lemeze, a Noxite Eco-Active.

Hirdetés