Hirdetés

Zergi Bori új fotóstúdiójának minden zugán érződik a személyes törődés.

Hirdetés

Zergi Borbála fotós miután kiköltözött a régi stúdiójából, majdnem két évig keresgélt újat a környéken, Szombathelyen, de nem talált alkalmas helyet. Ennek következtében egy időre el is engedte a stúdiófotózásokat, és az ehhez kapcsolódó projekteket. Februárban aztán adódott egy lehetőség...

...a lehetőségre azonnal le is csapott, érthetően, elvégre egy korábban is fotóstúdióként üzemelő hely lett az új munkaterülete.

A hosszas keresés és végül eredményes találás után március elejére elkészültek az átalakításokkal, elmondása szerint még tisztább, még letisztultabb és világosabb lett, mint az előző alkotóbázisa.

A színhasználat, a tiszta, nyers falfelületek és a bútorok szellős elhelyezése mind elősegíti a koncentrációt. A fény egyenletesen ömlik be a magasan lévő, széles ablaksávból, a díszítések otthonos, kellemes hangulatot teremtenek, de szó sincs felesleges zsúfoltságról.

Egyszerűen olyan tér, ahová bármikor szívesen betérnénk, dolgoznánk ott néhány órát (bármit is), beszélgetnénk kicsit egy kávészünetben. Vagy belelapoznánk a Búvár Zsebkönyvek-sorozat egy-egy példányába, ami az egyik személyes kedvencünk a projektben.

Tökéletesek az arányok, Bori kiválóan ráérzett az otthonosság-minimalizmus egyensúlyára, ami egy stúdió esetében különösen fontos: semmi nem vonja el a figyelmet, mégis kellemes, ami az ügyfelek szempontjából is kiemelten fontos.   

Bori főként divat- és portréfotózást vállal, az esküvőket és az utazásokat most egy ideig jegelnie kell. Pedig boldog volt, hogy a tavasz indulása egyben az ő újrakezdését is jelenti, aztán beütött a koronavírus, és keresztbe húzta a számításait. Mint sok más embernél, Zergi Bori életében is magányos időszak következik, egy jó darabig várhatóan a stúdiója is csendes lesz.

Bízik azonban abban, hogy hamarosan sok embernek okozhat majd örömet az itt készített fotókkal, a stúdióba szervezett workshopokkal, eseményekkel és mini kiállításokkal, és újult erővel vetheti bele magát a fotózásba.

A stúdió egyébként más fotósok számára is bérelhető lesz, várja szeretettel a természetes fényekkel dolgozó alkotókat.


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Csendes áhítat és átgondolt funkcionalitás

Csendes áhítat és átgondolt funkcionalitás

Szent II. János Pál Pápa Templom, Páty.

Komoly üzleti és stratégiai problémákat egy új logóval nem lehet megoldani

Komoly üzleti és stratégiai problémákat egy új logóval nem lehet megoldani

Az Elevate Studio alapítói készítették többek között a Brain Bar 2019-es kampányának arculatát is.

Azt hittem, azért nyomnak a formatervezés irányába, mert egy nőnek hímzőszett való a kezébe

Azt hittem, azért nyomnak a formatervezés irányába, mert egy nőnek hímzőszett való a kezébe

Interjú Hella Jongerius formatervezővel, aki egy paradicsomfarmról indult a világhírig.

Hirdetés