Varró Zoltán tervezi újra Kolumbia első luxus hoteljének belső tereit

Magyar tervező felel Kolumbia ikonikus 17. századi kolostorának megújulásáért. Varró Zoltán belsőépítész kapta meg a kivételes lehetőséget, hogy újratervezze Kolumbia első luxushotele, a Sofitel Legend Santa Clara történelmi múltú épületének belső világát Cartagena városban.


A belsőépítész különösen erős évet zárt. Hamarosan megnyílik a Comói-tó partjainál tervei szerint átalakított szecessziós műemlék, a Nuvole Garden luxusszálloda, szintén az ő tervei szerint újították fel a Kodály köröndön leégett ikonikus palota belső tereit (OCTOGON magazin 183., 2023/3), valamint egy thaiföldi luxusüdülőhelyet is. Jelenleg is 50 projekt megvalósítását felügyeli a világ különböző részein. Következzenek most kolumbiai hotel látványtervei!
 1621 Étterem: A magas szintű gasztronómia élményt nyújtó fine dining étteremhez olyan belső teret terveztek, amelyik megfelelően tükrözi a konyha színvonalát, ugyanakkor fontos volt az itt fellelhető történelmi hangulat megőrzése.Medence: A trópusi hangulatú térben posztamensekkel, virágkompozíciókkal kijelölt útvonalak választják el a különböző funkciókat.Lobby terasz: Az udvar felé fordított kanapékról kellemes kilátás nyílik a csodálatos belső kertre, közepén a kúttal. Jardin étterem: A szállodában több tematikus étterem és bár is várja a vendégeket. A kerengőről nyíló Jardin étterem teraszát franciás bisztró hangulat jellemzi.A Jardin étterem belső terének rendkívüli belmagassága elegáns atmoszférát kölcsönöz.Oasis Bár: Lépcsősor vezet a függőkertben kialakított Oasis Bárhoz, amelyről feltárulkozik a fantasztikus tengeri panoráma, a telepített pálmaliget pedig a napfény elől is kellemes árnyékot nyújt. Skybar: A bárpult kuriózumát a mögötte elhelyezett, nyitott trezor adja, amelyben a különböző rumosüvegeket helyezik el és azok kapnak pontos megvilágítást. Szobatípus I.: A szálloda szobáit és lakosztályait a tervező háromféle téma szerint alakította ki. Az egyik szobatípust a trópusi táj inspirálta.Szobatípus II.: A másik szobatípust a magas belmagasságú manzárd részben alakították ki, és a Cartagenára jellemző kortárs képzőművészeti élet ihlette, melyben a művészek vászonként használják a város régi falait.


VARRODESIGN | Web | Facebook | Instagram

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Gáztartályok dobták fel az irodadesignt

Gáztartályok dobták fel az irodadesignt

A belsőépítészeti újrahasznosítás a tajvani Waterform Design stúdiót dicséri.

Elkészült a Louis Vuitton első kávézója és étterme

Elkészült a Louis Vuitton első kávézója és étterme

A divatcég ezzel hivatalosan is beszállt a vendéglátásba.

Rózsaszínbe zárt brutalizmus, avagy a pink esete a beton ruhaüzlettel

Rózsaszínbe zárt brutalizmus, avagy a pink esete a beton ruhaüzlettel

A szín jól illik az épület anyaghasználatához, de állásfoglalás a divat reprezentálására is.

Hirdetés