Bekerget a lakásba a hideg, de ez nem baj, ha jó helyre húzódunk vissza.

A hidegebb hónapok közeledtével újra fókuszba kerülnek a belső terek hangulatát meghatározó lakástextilek: a speciális bútorkárpitok, a látványos és funkcionális függönyök, a puha szőnyegek és az elmaradhatatlan kiegészítők.

Bambuszmánia

Az Elitis Dolce Lino sorozatának törtfehér és világos bézs színű vászon anyagai ősi, kézműves szellemiséget és időtlen szépséget tükröznek, legyen szó függönyről vagy bútorkárpitról.

Az Elitis Effigie sorozatának darabjai között nézelődve, mintha egy képzeletbeli kertet fedeznénk fel: virág- és geometrikus minták hibrid kombinációi grafikus fekete-fehér, és színes árnyalatokban az aranysárgától a zafírig.

BoConcept

A Bermuda puff világoskék Cotton Velvet huzatot kapott, amely elegáns fényével és lágy esésével csábítóva varázsolja a bútort. A Cotton Velvet az olasz Redaelli Velutt szövetgyártó terméke.

Leginkább a durva és egyenetlen felületű buklé szövethez hasonlít a Bergamo kanapé fehér, pamut-gyapjú keverék Lazio huzata, amelyet a tradicionális olasz szövetgyártó, a Mario Sirtori készített.

Hephaistos

Domináns trend a lakberendezésben a különböző növények, erdők, dzsungelek motívumainak használata. A Designers Guild idei őszi kollekciójában ezek jellemzően szürke árnyalatokkal párosítva alkotnak kivételesen elegáns összképet. 

Sajátos kontrasztot visznek az enteriőrbe a Designers Guild takarói: hűvös, hideg árnyalataik éles ellentétben állnak azzal a meleggel, amibe beburkolják használóikat. A takarók többsége új-zélandi vagy moher gyapjúból készül.

INKU

A Christian Fischbacher gyár Estival szőnyegcsaládja a mexikói naiv művészet és kultúra hangulatát idézi, kézzel festett akvarell virágok és vidám levelek díszítik ezt a jacquard alapra szőtt, nyomott mintás poliészter szőnyeget.

A viszkóz és gyapjúszálak kombinációjával készített, lágyan textúrált, pasztellszínű és puha Asiatic Aurora szőnyegek szín- átmenetei a csodás napfelkelte hangulatát idézik. 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Megjelent a friss nyári Deco
  • 2021-07-15 06:00
  • Deco

Megjelent a friss nyári Deco

Kapható a standokon, lapozza a strandokon!

Octogon Deco 2021/3

- 2021/3

Megjelent a DECO idei „legforróbb” lapszáma felüdítő újdonságokkal, csodásan átalakított lakásokkal, vízparti és budai villákkal, szálláshelyekkel Zalaegerszegtől Miskolctapolcán át egészen Németországig. Bemutatjuk Rácz Jenő séf gasztrószínházi élményt nyújtó Rumour nevű éttermét és a „budai rocksztár” Spíler Budát. Válogattunk a beltéri ajtók határtalan kínálatából, elmerültünk a medencék világában, fókuszinterjúnkban pedig Fónagy Dórával beszélgettünk.

A házak koronája

- 2021/2

Kicsit már a nyárra készül az Octogon Deco friss száma, amelyben bemutatjuk a legújabb árnyékolási megoldásokat és elkalandozunk a horvát tengerpartra, de szétnéztünk a frankfurti ISH fürdőszobai szakkiállítás és a tetők újdonságai között is. Zöld remények, villák, Isten hozzátok!

Hirdetés