Hirdetés

Itt a nyár, mutatunk pár remek árnyékolástechnikai megoldást!

Az árnyékolók – legyen szó külső vagy beltéri szerkezetekről – alapvetően hő- és fényszabályozásra szolgálnak, de manapság ennél sokrétűbbek. Mivel a belátást a legtöbben a kültéri árnyékolókra bízzák, a beltériek esetében felértékelődött az akusztikai és az esztétikai szempont, míg a kültéri árnyékolók az épületek és a kertek hangsúlyos design elemeivé váltak. A cikk az Octogon Deco magazin 2018/2-es lapszámában jelent meg, amelyet itt tölthetsz le ingyen, pdf-ben.

Krüllung

A nyílászáró külső síkján futó alumínium lamellászsaluzia, ami motorosan leengedhető és felhúzható, valamint lamellázata a vízszintes helyzettől a teljesen zárt állapotig tetszőlegesen forgatható. Forgatható alumínium nagylamellás árnyékoló, ami tetszőleges színű porszórt felületkezeléssel rendelhető.


Alu

A FUSION alumínium pergola a homlokzathoz meghatározott dőlésszögben rögzíthető, elhúzható tetőszerkezettel, beépített esővízelvezetéssel rendelkezik. Oldalsó textilárnyékolóval is felszerelhető.Az OPERA alumínium pergola motorosan működtethető lamellás tetőszerkezettel rendelkezik. Oldalsó textilárnyékolóval, üvegajtóval is bővíthető. Szabadon álló, falhoz rögzített vagy a két fal közé épített konstrukcióban egyaránt megvalósítható.


Umbroll®

Természetes légkondicionálás és innovatív design.Falról induló térfedés, amely kellemes klímát biztosít.


Syba

Feszített acél vázra épülő, egyedi árnyékoló szerkezet. Napvitorlák speciális, egyedi variációkban.

 

A teljes összeállítás az Octogon Deco 2018/2-es lapszámában látható. 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Árnyékolástechnika felsőfokon

Árnyékolástechnika felsőfokon

A hazai ingatlanállomány több mint fele nem, vagy nem megfelelően árnyékolt

A hatékony külső árnyékolás esztétikuma | Archishade (X)

A hatékony külső árnyékolás esztétikuma | Archishade (X)

Az építész saját, budaörsi otthonának tervezésekor külső árnyékolást alkalmazott, az energiahatékonysági szempontok figyelembevételével.

Élet a kertben

Élet a kertben

Hirdetés