Hirdetés

Fenntartható design, a fejlődés nyomában

Az idei Design Week Budapest keretein belül valósul meg a Fenntartható design, a fejlődés nyomában című, a fenntarthatóság iránt érzékeny hazai divat- és formatervezők munkáit bemutató esemény. 

most/jetzt - nemzetközi kerámia kiállítás

A kieli Muthesius University of Fine Arts and Design, és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar MAMI Kerámia Tanszék hallgatóinak kiállítása.

FUGA: Kertai László építész életmű-kiállítása

KERTAI László Debrecen egyik legjelentősebb XX. századi építésze. 

FORMÁZOTT TEREK / SHAPED SPACES

A kiállítás alapgondolata egy illuzionisztikus tárlat megrendezése, a térbe kiszervezett kreatív cselekvés megjelenítése.

  • 2017-01-22 20:24
  • Tér

Kassák Múzeum: Tettek ideje

A Kassák Múzeum és a Közélet Iskolája részvételi alapú kiállítása a huszadik század elejétől az 1989-es rendszerváltásig terjedő időszak lakhatásért folytatott küzdelmeit tekinti át.

TÜKRÖK - kiállítás

Kiállító művészek: Fan Wu, Glázer Attila és Nico Forero.

Pelcz Benjámin: Vulgáris paradoxonok

Pelcz Benjámin kiállításának megnyitója június 2-án a NextArt Galériában.

FISE Design 2016 Pannonhalma

A HEFTER Galéria és a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület FISE Design 2016 Pannonhalma című kiállítása június 4-én nyílik.

Közelítő Valóságok: A MAACRAFT módszer - kiállítás

A MAACRAFT egy nem mindennapi szociális vállalkozás, ahol magas minőségű design termékeket állítanak elő autista és értelmi sérült fiatalok és az őket segítő szakemberek. 

Világhírű építészek a szegénység ellen

Március 23-tól Budapesten is látható a Think Global, Build Social! kiállítás a Goethe Intézet és a Hello Wood közreműködésében

Hirdetés