Hirdetés

Régen várt újdonság robbant be a hazai beltéri festékek piacára. (x)

Hirdetés

Régen várt újdonság robbant be a hazai beltéri festékek piacára. A Dulux EasyCare termékcsalád végre mindenki számára elhozza a megoldást a hosszú ideig makulátlan, tiszta falak megőrzéséhez.

Az Dulux EasyCare termékcsalád megalkotása mögött az az egyértelmű fogyasztói igény állt, hogy azok a gyönyörű árnyalatok, amelyeket a Dulux színszakértőként évek óta kínál, hosszú ideig, eredeti szépségükben megőrizhetőek legyenek. Tehát a cél egy olyan, a piacon egyedülálló innováció létrehozása volt, ami az extrém hatásoknak is tökéletesen ellenáll.

Tudjuk, hogy kihívások elé nem csupán a vendéglátóhelyek, óvodák, iskolák, vagy egyéb közösségi terek falai nézhetnek. Az otthoni, hétköznapi élet során is számtalan dolog veszélyezteti, hogy a falak makulátlanak maradjanak. Egy esős, sáros séta után a kutya megrázza magát az előszobában; a fiúk a lakásban fociznak és a labda pont a sáros felével pattan a falhoz; a kicsik rajzlap helyett a falat használják a legújabb alkotásuk elkészítéséhez; a konyhában pedig valahogy mindig a falra fröccsen valami. Ismerős a helyzet? Mindez mostantól nem azt jelenti, hogy a bútorok tologatásával kell elrejtenünk a pecséteket, vagy kezdhetjük újra festeni a lakást. A Dulux EasyCare a közösségek és a családi otthonok falait is élénk, ragyogó tisztaságban őrzik meg.

Mostantól búcsút mondhatunk a foltoknak, a falak évek múltán is a felkenés idején tapasztalt frissességet mutatják még akkor is, ha kisgyerek, vagy háziállat van a családban. Egyszerűen, egy szivaccsal eltűntethetjük a falakra került koszt és folyadékot. A Dulux EasyCare hidrofób (víztaszító) technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek és megóvja a bevonatot attól, hogy bármit annyira magába szívjon, hogy az foltot hagyjon. Ez az egyedülálló innováció lehetővé teszi, hogy a folyékony szennyeződések apró gyöngyökbe rendeződve leperegjenek a falról, amelyek ezután egy törlőkendővel vagy enyhén mosószeres szivaccsal könnyedén lemoshatóak. A tisztítás során csak a kosz tűnik el, a festék marad: a Dulux EasyCare tízszeresen jobban ellenáll a dörzsölésnek, mint más festékek. 

Az egyedülálló technológia nem azt jelenti, hogy a színek tekintetében kompromisszumot kell kötnünk. A Dulux EasyCare matt latex beltéri falfesték 48 különleges, új árnyalatban elérhető, amelyek között egyaránt megtalálhatóak az erős és a semleges, a telt és szerényebb, a karakteresebb és visszahúzódóbb árnyalatok. A paletta összeállítása kifejezetten a mai lakberendezési trendeknek figyelembevételével készült, így az EasyCare minden népszerű árnyalatban elérhető, hogy biztosan mindenki megtalálja az otthonához legjobban illő, neki tetsző színt. (x)

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Fehér színnel a klímakatasztrófa ellen?

Fehér színnel a klímakatasztrófa ellen?

Forradalmat hozhat a városok hűtésében egy amerikai kutatók által létrehozott fehér festék

Nem tetszett az Év színe? Mutatunk másikat!

Nem tetszett az Év színe? Mutatunk másikat!

A Dulux is kiosztja minden évben a megfelelő elismerést.

A Hajnali Ölelés lett az Év színe

A Hajnali Ölelés lett az Év színe

Nyugodt, könnyed színárnyalatot választottak a Dulux szakértői.

Hirdetés